Gecıken dogum

jiyan47

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
127
34
48
40+4 oldum bugun. dun kontrolum vardi doktor catimuayenesinde 1-2 cm aciklik oldugunu soyledi ve bebek cok asagida basina dokunabiliyorum dedi ve benim cok hafif gunde 1 2 kere gelen gecen adet agrisi gibi agrilardan ve agrisiz duzensiz karin sertlesmelerinden baska biseyim yok doktorum bu duruma cok sasiriyorum bebek bu kadar asagidayken nasil baska bisey hissetmezsin dedi. bu aksam veya yarin sancilanip gelmen gerekiyo dedi ama bende hala tik yok ne yapmaliyim dogum sancilarini baslatmak icin ?

Gecikmis baya bebegin,allah korusun kakasini yemesin cok dikkatli olman lazim kntrole sık gtmen gerek..rahim kaslarinin kasilmasina neden olabilecek bir kac yol soylemisti dikkat edeyim diye,onlari paylasabilirim.. Cinsel iliski ama spermler iceri gdecek, gogus ucu uyari masaji, hurma gbi kas gevsetici meyveler ama bunlar kesin cozum dgl tabii.. Suni sanciyla dogumu bslatmayi dusunmediniz mi? Hayirlisi olsun sag saglim kavusun insallah bebegnize..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gecikmis baya bebegin,allah korusun kakasini yemesin cok dikkatli olman lazim kntrole sık gtmen gerek..rahim kaslarinin kasilmasina neden olabilecek bir kac yol soylemisti dikkat edeyim diye,onlari paylasabilirim.. Cinsel iliski ama spermler iceri gdecek, gogus ucu uyari masaji, hurma gbi kas gevsetici meyveler ama bunlar kesin cozum dgl tabii.. Suni sanciyla dogumu bslatmayi dusunmediniz mi? Hayirlisi olsun sag saglim kavusun insallah bebegnize..

ben yurt disinda yasiyorum burda bizim istegimize gore degil kendilerine gore karar veriyolar 42 haftaya kadar beklettikleri oluyo. hurma belki 1 kg yemisimdir 38 haftadan beri , yuruyus de yapiyorum gogus ucu masaji denememistim onu deneyim. bebegin cok asagida olmasina ragmen herhangi bi sanci olmamasi garip dedi doktor cok moralim bozuldu :(

Yurt disinda olay baska tabi,haklisiniz,buradaki gbi dgl.. Belki de buradaki doktorlar fazla sorumluluk ve risk almak istemediklerinden bizi korkutup sezeryan yada suni sanciya yonlendiriyorlardir.. Ben doktoruma birkac hafta once iliskiyi kesmemiz gerekir mi diye sormustum, o da iceri bosalmamak ve meme uclarini uyarmamak kaydiyla devam edebilirsiniz demisti,erken doguma neden olabilir diye, oradan biliyorum.. Ama bence sen beni dinleme,doktorlarina guven :) oradaki doktorlar buradakinlerden daha iyi diye dusunuyorum.. İnsallah bir an once baslar dogumun canim,moralini de bozma,illa ki dogacak bebegin ;)

Back
X