Jinekoloji Geciken regl

defneevrl_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
96
Merhaba arkadaşlar reglim 5 gün gecikti son 5 aydır her ayın 8 inde geliyordu bazen 1-2 gün erken veya geç gelirdi ama genelde düzenliydi bir ilişki olmadı sadece yüzeysel bir şey oldu geçen ay da tam zamanında geldi bu ay birkaç gündür olacakmış gibi ağrılarım var alt karın bel ağrısı fakat gelmiyor bir türlü neden olabilir maydanoz suyu içtim adaçayı içtim yok yani diğer ihtimali de düşündüğümde bir şey olmadı ilişki olmadı yani ilişki olmadan dışarıdan da ihtimal çok çok düşük diyor internette

Arada olur böyle muhtemelen bu ay yumurtlamamışsındır ya da ovülasyonun gecikmiştir.

Gebelik testi yap negatifse birkaç gün daha bekle, hala regl olmazsan kadın doğuma git.

Prolaktin tiroit b hcg bakar. Usg yapar endometrium kalınlığına bakar. Bir sorun yoksa adet olman için ilaç verir.

Arada olur böyle muhtemelen bu ay yumurtlamamışsındır ya da ovülasyonun gecikmiştir.

Gebelik testi yap negatifse birkaç gün daha bekle, hala regl olmazsan kadın doğuma git.

Prolaktin tiroit b hcg bakar. Usg yapar endometrium kalınlığına bakar. Bir sorun yoksa adet olman için ilaç verir.
Şimdi şöyle o ihtimali düşündüm de ilişki olmadan çok az ondan emin olamadım

Prolaktin tiroit b hcg bakar. Usg yapar endometrium kalınlığına bakar. Bir sorun yoksa adet olman
İstersen rahibe ol adet gecikmesinde gebelik testi mutlaka bakılır
Tabiki bakılır o anlamda demedim de bundan olma ihtimali çok çok düşük ondan dedim

Back
X