benimde bugun ki testlerim boyle çıktı ikisininde ayni sekilde cikmasi supheye dusurdu beni de 4 gun var ve 2 saate yakin idrari kapta beklettikten sonra yaptimSenin diye bilirsin hic sorun yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde bugun ki testlerim boyle çıktı ikisininde ayni sekilde cikmasi supheye dusurdu beni de 4 gun var ve 2 saate yakin idrari kapta beklettikten sonra yaptimSenin diye bilirsin hic sorun yok![]()
kimyasal olabılırResimleri yukledm kanlar negatif testlerim hepsi silik 3 farkli marka denedim ama kanlari hep ayni hastanenin acilimde verdm acaba hastanede mi sorum var
Asiri belirsiz reglin gecikmismiydiibenimde bugun ki testlerim boyle çıktı ikisininde ayni sekilde cikmasi supheye dusurdu beni de 4 gun var ve 2 saate yakin idrari kapta beklettikten sonra yaptim
Bilmiyorum ki bu testleride bugun yaptmkimyasal olabılır
Kan verdim bu arada canim sonuc bekliyorumbenimde bugun ki testlerim boyle çıktı ikisininde ayni sekilde cikmasi supheye dusurdu beni de 4 gun var ve 2 saate yakin idrari kapta beklettikten sonra yaptim
testleri nerden aldınız? hepsi aynı bozuk olabilir yoksa kanda çıkması lazım bi kaç tane farklı test deneyın çünkü bunların hepsi kaset test aynı markanınBilmiyorum ki bu testleride bugun yaptm
Hadi hayırlı haberlerKan verdim bu arada canim sonuc bekliyorum
Hadi bakalimHadi hayırlı haberler
Eczaneden aldm testleri kan verdim sonuc bekliyorum regl olana kadarda umudumu kaybetmicem cunku burada cok farkli seyler gordum cevremden cok fazla sey duydum varsa ne mutlu bana yoksada yapacak bisi yoktestleri nerden aldınız? hepsi aynı bozuk olabilir yoksa kanda çıkması lazım bi kaç tane farklı test deneyın çünkü bunların hepsi kaset test aynı markanın
Kan verdim bu arada canim sonuc bekliyorum
Daha cok varmis senin yasin kac kac yoldir evlisinayy hadi bakalim hayirli sonuclarla sevindir hepimiziiii
26.5 yasindayim 1 yildir evliyim 6 aydir korunmuyorumDaha cok varmis senin yasin kac kac yoldir evlisin
Ayy daha cok erken26.5 yasindayim 1 yildir evliyim 6 aydir korunmuyorum
yaanne zamandir korunmuyirsun pekiiiiAyy daha cok erkenbn 4 senedir evliyim 28 yasindayim
Korunuyorum ayda bi kere felan korunmuyoz bizimki karosik hahaahyaanne zamandir korunmuyirsun pekiiii
aaa ben 6 aydir hic korunmuyorum ama tutmadi bi türlü yaKorunuyorum ayda bi kere felan korunmuyoz bizimki karosik hahaah
Sonuç belli oldumuKorunuyorum ayda bi kere felan korunmuyoz bizimki karosik hahaah