Gönlüne göre olsun canımBugün gidip vericem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gönlüne göre olsun canımBugün gidip vericem
Aynen. Çok merak ettimYani dimi olmasa neden cizgi ciksin her testtemi cikar yaa
Bende aynı durumdayım napicaz böyleYani dimi olmasa neden cizgi ciksin her testtemi cikar yaa
Sonucjn ne oldu cnmBugün gidip vericem
Resimleri yuklermisin testlerininBende aynı durumdayım napicaz böylesilik silik silik Allah'ım sağlıklı versin
Cumartesi günü 25 çıktı sonucum bugün sağlık ocağına kan verdim yarın öğrenicemSonucjn ne oldu cnm
Hayirli olsun canmmm cok sevindimCumartesi günü 25 çıktı sonucum bugün sağlık ocağına kan verdim yarın öğrenicem
Bu gün kan verdim yarın çıkacak sonuç bat23 bu testle-25-26-27 testleriResimleri yuklermisin testlerinin
Sonucun ne cikti cnm ben regl oldum dun aksamBu gün kan verdim yarın çıkacak sonuç bat23 bu testle-25-26-27 testleri
Kimyasal oldu sanırım değil mi?Sonucun ne cikti cnm ben regl oldum dun aksam
Kimyasal olsaydi bilirdim ya kanda cikardi benm kandada çıkmadı heralde bir hormonum cogaldiKimyasal oldu sanırım değil mi?![]()
Allah hayırlısını versin canımKimyasal olsaydi bilirdim ya kanda cikardi benm kandada çıkmadı heralde bir hormonum cogaldi
Canım sen hamilemisinBeklerim tabiki bir kaç gün sonra tekrar denerim bir an silik görünce inanamadim da
Yok değilmişimCanım sen hamilemisin