• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecikme 10. Günü

beyazpaptya4

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba kızlar normalde 30 günde bir adet olurum en fazla 2 3 gün gecikir bazen en son Kasım 29 kasımda adet gördüm Aralık 29 gelmesini bekledim ama gelmedi adete yakın beyaz akıntı oldu kasıklarım belim karnım ağrıyordu ama gelmedi 7. Gün test yaptım test negatif çıktı 2 gün sonra gelmeyince kan verdim 2.30 çıktı negatif gecikmenin 10. Günündeyim hala gelmedi sizce geç döllenme olmuş olabilir mi neden bu kadar gecikti benzeri durum yaşayan var mı

Geç döllenme olur kadın doğuma gitmelisin gebelik yoksa söktürücü verir

Geç döllenme olur kadın doğuma gitmelisin gebelik yoksa söktürücü verir
Doktorlar 10 gün sonrasına anca veriyorlar randevu kafam çok karıştı neden hasta olmuyorum diye sürekli gebelik ihtimali geliyor aklıma 6 yıldır istiyoruz çocuğumuz olmadı 2 aydır takviye kullandık diye ümitledim galiba

Tekrardan kan verebilirsin geç döllenme olduysa çıkar artık

Tekrar idrar testi yapsana varsa çıkar artık benim geç döllenöeydi 7.gün yaptım çıktı net

Doğru bakalım yarın alır yaparım belki çok istiyorum dua eder misiniz bana hayırla kucağına alırsın inşallah

Canım geçen hafta kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım.
Umarım hamilesindir
Çok geçmiş olsun canım Rabbim en kısa zamanda daha hayırlı bir şekilde seni müjdelesin ben 6 yıldır evliyim çok istememe rağmen hiç gebelik yaşamadım hiç bilmiyorum o duyguyu eşimin sperm az diye hiç olmadı

Çok geçmiş olsun canım Rabbim en kısa zamanda daha hayırlı bir şekilde seni müjdelesin ben 6 yıldır evliyim çok istememe rağmen hiç gebelik yaşamadım hiç bilmiyorum o duyguyu eşimin sperm az diye hiç olmadı
Canım biraz eşinin üzerine düş.
Takviyeler kullandır burda arkadaşlar paylaşıyor isimlerini.
Çiğ kuryemiş incir vs çiğ kabak çekirdeği keçi boynuzu pekmezi keçi boynuzu kürü.
Benim de eşimin morfolojisi düşük hızda sınır da.
Bir iki ay böyle şeyler denedik sonra oldu gebelik ama dediğim gibi dokuzuncu haftada kaybettim.
Allah tekrardan sağlıkla hamile kalmayı bebeğimi kucağıma almayı nasip eder.
Benimde 2 yılda oldu

Merhaba kızlar normalde 30 günde bir adet olurum en fazla 2 3 gün gecikir bazen en son Kasım 29 kasımda adet gördüm Aralık 29 gelmesini bekledim ama gelmedi adete yakın beyaz akıntı oldu kasıklarım belim karnım ağrıyordu ama gelmedi 7. Gün test yaptım test negatif çıktı 2 gün sonra gelmeyince kan verdim 2.30 çıktı negatif gecikmenin 10. Günündeyim hala gelmedi sizce geç döllenme olmuş olabilir mi neden bu kadar gecikti benzeri durum yaşayan var mı
Yaptığın stresten olabilir

Çiğ kuryemiş incir vs çiğ kabak çekirdeği keçi boynuzu pekmezi keçi boynuzu kürü.
Bir iki ay böyle şeyler denedik sonra oldu gebelik ama dediğim gibi dokuzuncu haftada kaybettim.
Benimde 2

Amin inşallah canım en kısa
Benimde 2 yılda oldu
Amin inşallah canım Rabbim sana da bana da nasip etsin tavsiyelerin için teşekkür ederim deniycem inşallah nasip olur

Back
X