- 14 Eylül 2025
- 760
- 174
- 18
Bende içinden gelen bişey yokmuKız nedense icimden hamile sn gibime geldi inşalah oylesindir bir gelisme olırsa mutlaka haber ver
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende içinden gelen bişey yokmuKız nedense icimden hamile sn gibime geldi inşalah oylesindir bir gelisme olırsa mutlaka haber ver
Vla kız naptm testlerde cıkmadı bnde dedim yane ila yoktur diye okdr zorlamıyayım hemnn Ovulasyon siparis verdm kulanmak nasip olmadı. Bu arada denemedigim test markası kalmadı. Awok. Prodoctor. Frely. Vula life. Dha denemislerim var isimlerii hatırlamıyorum yane anlatmak istedigm en guvenilir marklr bile negatifiti yane
Kız inşalah ikinizde hayırlı haberler veririsinz artk bu sefer sizn haberlerinizi beklicem burdaBende içinden gelen bişey yokmu![]()
Bende öyle ovulasyon testleri aldım negatif diye prodoctor ve labaquik aldım ama yarın gecikmenin 4. Günü sabah yapsammı ilk idrarla ne diyorsunVla kız naptm testlerde cıkmadı bnde dedim yane ila yoktur diye okdr zorlamıyayım hemnn Ovulasyon siparis verdm kulanmak nasip olmadı. Bu arada denemedigim test markası kalmadı. Awok. Prodoctor. Frely. Vula life. Dha denemislerim var isimlerii hatırlamıyorum yane anlatmak istedigm en guvenilir marklr bile negatifiti yane
Rabbim isteyen herkese versin hepimiz hanileyizdir inş Allahım hayırlı sağlıklı bi evlat ver hepimize hayırlısıyla sağlıcakla kolaylıklaKız inşalah ikinizde hayırlı haberler veririsinz artk bu sefer sizn haberlerinizi beklicem burda
Benim hiç bilgim yok bu konuda canım istersen konu açKızlar eşimin sperm morfolojisi %2 çıktı ben 2 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim hormonlarım normal kan pıhtılaşma testim temiz genetik testlerimiz temiz çıktı. Rahim filmi henüz çektirmedim. Kimyasal gebeliklerin sebebi sperm morfolojisi olabilir dedi üroloji doktoru sizce olabilir mi yoksa acaba bende başka bir sıkıntı mı vardır ?
Kız vla direk kan testi ver bari bu stresi atarsn kan verdikten sonrada evde ilk idrarla test yap üstünü kapat ustune dualar oku iyi niyet et rabim gönlünden geçeni biliyor zatnBende öyle ovulasyon testleri aldım negatif diye prodoctor ve labaquik aldım ama yarın gecikmenin 4. Günü sabah yapsammı ilk idrarla ne diyorsun
Canm bilgim yok ama kimyasal gebelik zatn saglıksız gebeliktr beliki saglıksız sperm ler den olablrKızlar eşimin sperm morfolojisi %2 çıktı ben 2 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim hormonlarım normal kan pıhtılaşma testim temiz genetik testlerimiz temiz çıktı. Rahim filmi henüz çektirmedim. Kimyasal gebeliklerin sebebi sperm morfolojisi olabilir dedi üroloji doktoru sizce olabilir mi yoksa acaba bende başka bir sıkıntı mı vardır ?
Benim perşembe günü öğlen 3 te kadın doğuma randevum var zaten hap yazmıştı vtaminlerim için onları yazdırcam hemde baksın ne var ne yok diye ama sabah ilk idrarla yaparım yinede testKız vla direk kan testi ver bari bu stresi atarsn kan verdikten sonrada evde ilk idrarla test yap üstünü kapat ustune dualar oku iyi niyet et rabim gönlünden geçeni biliyor zatn
Açtım ama kimse cevap vermedi canımBenim hiç bilgim yok bu konuda canım istersen konu aç
Kız iki gün dha bekicez ozmnBenim perşembe günü öğlen 3 te kadın doğuma randevum var zaten hap yazmıştı vtaminlerim için onları yazdırcam hemde baksın ne var ne yok diye ama sabah ilk idrarla yaparım yinede test
Yarınki testide paylaş mutlakaBenim perşembe günü öğlen 3 te kadın doğuma randevum var zaten hap yazmıştı vtaminlerim için onları yazdırcam hemde baksın ne var ne yok diye ama sabah ilk idrarla yaparım yinede test
Yapayım dimi yarın sabahYarınki testide paylaş mutlaka
Yap kız ne kaybedersinki kaset yap onlara guvenim dha fazla okdr erkn yaptm hic bri cıkarmadı kaset silik çıkardıYapayım dimi yarın sabah![]()
Bende labaquik ultra erken gebelik testi var ovulasyonun yanında almıştım son 3 testYap kız ne kaybedersinki kaset yap onlara guvenim dha fazla okdr erkn yaptm hic bri cıkarmadı kaset silik çıkardı
Bekle bence yazarlar şuan nerdeyse gece olduAçtım ama kimse cevap vermedi canım
Onlar güvenilir diyolar bn denemedim hala ama onu yap ne olcak maBende labaquik ultra erken gebelik testi var ovulasyonun yanında almıştım son 3 test![]()
Tamam bakalım atarım buraya sabahOnlar güvenilir diyolar bn denemedim hala ama onu yap ne olcak ma
At bekliom bnTamam bakalım atarım buraya sabah