• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecikme 4 gün silik çıkan test

Yaaaa şuan o kadar çok sevindimki Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸🧿 Bende 3 gün geciktim giç böyle olmazdı test yapıyorum bişey gözükmüyo banada dua edin pozitife döner İnş😢
İnşallah döner cnm bnmkindende kac defa test yapym hiç cıkmadı dün yaptm az bisi silik cıktı ama kan testinde cıktı umudunuzu yitirmeyin☺

İnşallah döner cnm bnmkindende kac defa test yapym hiç cıkmadı dün yaptm az bisi silik cıktı ama kan testinde cıktı umudunuzu yitirmeyin☺
İnşaAllah yani şimdiye kadar regl belirtisi göstermesi gerekiyodu dün akşam uzanırken rahimin tam ortasında bişey hareket etti sanki ikinci olacak benim nasipse belim ağrıyo ara ara ufaktan dünde cips yicektik midem bulandı o kadar kötü kokuyoki her zaman aldığımız ve en sevdiğim cips yani her belirtiyi ona yorar oldum

Su an umutlandim 3 gun gecikti sizin gibu hic net cikmadi cizgiler cogu negatufe yakin ama adet olacak gbiyimde sizinde oylemiydu adet olacak gubi

Su an umutlandim 3 gun gecikti sizin gibu hic net cikmadi cizgiler cogu negatufe yakin ama adet olacak gbiyimde sizinde oylemiydu adet olacak gubi
Evet sanki adet olacakmışım gibi kasıklrda batma bel agırısı kaç gün oncede al karında bş baski regle 2 gün kla test yaptm negatif ama gecikmenin 4 günü kan verdim bide test yaptm haifi silik yane sanahıda kan sonucum 17.17 çıkmıştı dr dedi pazartesi tekrar gel test yapcaz

Back
X