• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecikme 4 gün silik çıkan test

Vla canım diger iki kızıma göre bulantım az oldugı icin bide keseleri farkı oldugu icin erkek geçiyor icimden senin varmı içinden hisetigin cinsiyet
O zaman erkektir canım 🌸🐣 valla gebelik yeni doğrı düzgün belirti yaşamadım ama hissiyatım kız yönünde 🌸🐣 hayırlı evlat olsunlar sağlıklı olsunlar önemli olan o

Gittim canım bugün doktor ikiz gebelikten şühelendi kese biraz büyüktü kan verdim şuan 7267 çıkmış sat 1 ekim battan sonra 10 gün geçti sence normalmi bu değer ?
Canım beta degeriyle ikiz alakası yok bnce bnmki 1995 idi son verdigm beta kese gördük ozmn beta düşük olmasına ragmen kese gördük iki hafta sonra gel kalp atışı dinleriz dedi gitm kalp atısıda dinledin dakkada 130 atıyordu sata göre 8 haftadaydım ozmn ama dr dedi 5 +3 dedi kalp atısı diledigimizde

Canım beta degeriyle ikiz alakası yok bnce bnmki 1995 idi son verdigm beta kese gördük ozmn beta düşük olmasına ragmen kese gördük iki hafta sonra gel kalp atışı dinleriz dedi gitm kalp atısıda dinledin dakkada 130 atıyordu sata göre 8 haftadaydım ozmn ama dr dedi 5 +3 dedi kalp atısı diledigimizde
Tamam da neden doktor ikiz gebelik varmı dedi ailede o zaman ne alaka istedi beta hcg tekrar?

Back
X