Gecikme ve tertemiz negatif testler

Duman4341

Kedi sevdalısı
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
323
Puanlar
73
Gecikmemin 3.gunundeyim hic adet belirtim yok bazen hafif yoklayan agrilar var gogus hassasiyeti yok test yapiyorum 3 4 gundur gün asiri farkli farkli markalarla hep negatif yalanci pozitif cikaran testler bile tertemiz cikiyor sizlerde sonradan pozitif olan var mi yarin kadin dogumda siram var kan gelmezsse gidecegim

Eklentiler

• 1000336127.webp
    1000336127.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 110
Gecikmemin 3.gunundeyim hic adet belirtim yok bazen hafif yoklayan agrilar var gogus hassasiyeti yok test yapiyorum 3 4 gundur gün asiri farkli farkli markalarla hep negatif yalanci pozitif cikaran testler bile tertemiz cikiyor sizlerde sonradan pozitif olan var mi yarin kadin dogumda siram var kan gelmezsse gidecegim
Yumurtlama gördünüzmü

Negatif hala olmadim doktor sökülür dedi

Eklentiler

• 1000336345.webp
    1000336345.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 105
arkadaşlar selamm, bana da yardımcı olur musunuzzz
şöyle ki adetim 20-22 günde bir oluyor dün 19.günümdü sabah peçeteye silerken pembemsi bölük pörçük bir leke geldi peçeteye ben de adet olacağım sandım ped taktım fakat 1 buçuk gündür tek bir akıntı dahi gelmedi,silincede hiçbir şey gelmiyor, tek bir kez geldi ve bitti. Gusul alıp namazlarımı kılmaya devam ettim . Daha önceki adetlerimde böyle bir şey olmadı kahverengi gelirdi sonraki gün hemen sökülürdüm şimdi sökülme olmayınca şüphelendim.Yarın 21. günüm sizce bu yerleşme kanaması mıydı????

Back
X