- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Ay super bi haber bu ..iyikide konuyu actim iyice rahatladim.sanki tabi belli olmaz ama.bunlari okumak iyi geliyo..demekki.antibiyotik.bu kadar sarsan biseyCanm ben subat ayinda diş tedavisi gordum 40 tane antibyptik ve agri kesici igne vuruldum 20 +20 o ayadetim 11 gun gecikti . sonraki ay 1 hafta erken oldu snraki ay ise yine 4 5 gun gecikti 3 ayda adetm anca toparlandi ve subat ayinda korunmamistik.
Hadi ya insalah canimm1 hafta önceyse hiç zannetmiyorum, hamile değilsinizdir, kadında letual faz 14 gün gerekli sağlıklı bi gebelik için, e sizin dün adet gününüzdü. Tabi herzaman ihtimaller var fakat İlaçlardan gecikmiştir canım, kafana takma.
Insalah bende ayni sonucu yasarim.ve şuraya yazarimEn ufak cocugu 4 yasnda oldguna gore 4senedr ilk bu ay olmus agri kesiciyi cok attigi icin dedik bizde testlerde cikardi cnku olsaydi
Insalah canimHaplari kaç aydır kullanıyorsunuz?
Pardon en başta yazmışsınız , uzun süreli kullanımda rahim duvarı incelir ve hemen hamile kalmanız pek olası değildir .
Oladabikir tabiki ama ben gebe olduğunuzu zannetmiyorum .
Valla kuzum beni mahfetti 3 ayda anca toplarlandi adetm hatta kaynvldem dediki antibyotik iltihabini temzler snraki ay hamile kalirsin die sevndm tbi ama esimde bunu duyuncs korundu cocuk istemedgi icinAy super bi haber bu ..iyikide konuyu actim iyice rahatladim.sanki tabi belli olmaz ama.bunlari okumak iyi geliyo..demekki.antibiyotik.bu kadar sarsan bisey
Olsada cikmazki cnm 1 gun gecti daha belki yarin olurum bilemiyorumValla kuzum beni mahfetti 3 ayda anca toplarlandi adetm hatta kaynvldem dediki antibyotik iltihabini temzler snraki ay hamile kalirsin die sevndm tbi ama esimde bunu duyuncs korundu cocuk istemedgi icin.icin rahat olsun buyuk buyuk ihtimalle antbyotikten tbi ne miktarda aldgn da onemli bnm hibi 20 igne arti 1 paket hapbitirdiysen bnm gibi olma ihtimali cok yuksek. Yinede kucukte olsa bi umut vr ama sana sunu diyim gecikmissin madem bi test yp varsagorursun zaten en azndn stresle beklemek yerne basla bi care dusunursn istemiyosan eger (hazir degilim dedin die bunu soylyrm yanls anlaslmasn)
Allah allah dunyanin adaletine bak biz tek cizgi gormeye korkuyoz sen cifttOlsada cikmazki cnm 1 gun gecti daha belki yarin olurum bilemiyorumzaten yapmayada korkuyorum suan cift cikarsa diye
Suan esimdej nefret ediyorum eger adet olursam i salah asla ara donemde birlikte olmam ...bise olmaz deyip hep dinlemedi beni gerizeka yaTest yaparsan kesin sonucu öğrenirsin. Hamile olma ihtimalin tabi ki var bu durumda. En azından geri çekilme yöntemini uygulayabilirdiniz 1 haftalık ara verdiğiniz dönemde...
1 tane var allah bagislarsa ..cift cizgi zevkini daha once yasadim ve artik hic merakim yok oyle biseye insalah senin olur ne diyeyimAllah allah dunyanin adaletine bak biz tek cizgi gormeye korkuyoz sen ciftt
ben adete2 gn kala gordum varsa cikiyo neyse smdi testi aklndan cikar ama ciddi bi gecikme yasayablrsn gebelk yokki yoktur rahat et . ama hesaba katmadigimz bi durum daha var antibyotik alinan ay ozelkle korunmamiz gerektigi belirtilir.cnku gebelk olusursa bebegn saglksiz olma ihtimali cok yuksekmis ozelkle soylerler antibyptik tedavisi gorurken korunmamiz gerektgni bilemedm smdi
3senedir dogum kontol hapi ile korunuyorum ve günu günune oldum hep..bu ay bronsit oldum ve antibiyotik kullandim ..dogum kontole verilej 1 haftalik arada da iliski oldu oncesinde falan da ...bugun yada dun coktan olmam gerekirken hala olmadim...antibiyotik geciktirir derler ama dogum kontol kullanirken de geciktirirmi ...3 senedir hic 1 gun gecmedi..ama bugun gectibide okudum simdi antibiyotik dogum kontulun etkisini azaltiyormus ya hamile kalma ihtimalim varmi sizce...isin kotusu dogum kontol arasin da da iliski oldu antibiyotikde kullanirken....ya hic istemiyorum hic hazir degilim boyle biseye..daha once basina boyle bisey gelen varmi arkadaslar tecrublerinizi duymak istiyorum
Cocugun vr mi . Allah bagislasin canm1 tane var allah bagislarsa ..cift cizgi zevkini daha once yasadim ve artik hic merakim yok oyle biseye insalah senin olur ne diyeyim
Koruyormu ? Ama korumuyor diyorlarBirsey olmaz merak etme .Arada da koruyor sıkintı yok .
Ben yeni pakete bu pazar baslamam lazim adet olmassamda baslayimmi cabim lutgen cevapBen de aynı endişeyi yaşamıştım
Diş tedavim için ağır antibiyotik kullandığım ay geç geldi adetim
Ama sorun olmadı 2-3 gün gecikebilir hatta 4 bile
Yeni pakete başladığımda olmuştu galiba benim
Evet 4 yasinda kizim.var saol.cnmCocugun vr mi . Allah bagislasin canm
O zamana kadar olmazsan bi test yap.Zaten cıkar sonuc ta kan testide verebilirsin .Bende ilaci birakinca 5.gun geliyor .Ben yeni pakete bu pazar baslamam lazim adet olmassamda baslayimmi cabim lutgen cevap
Ben yeni pakete bu pazar baslamam lazim adet olmassamda baslayimmi cabim lutgen cevap
Yanlis anlamayin da neden hicbi seyi arastirmiyorsunuz? Hapin ara donemde korumamasi gibi bi sey soz konusu mu sizce allah askina? Size ekran goruntusu attim antibiyotikle ilgili zaten sorun yok, bi yazin araştirin lutfen hap tabiki ara donemde de koruyorSuan esimdej nefret ediyorum eger adet olursam i salah asla ara donemde birlikte olmam ...bise olmaz deyip hep dinlemedi beni gerizeka ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?