Gecikme:(

Ay super bi haber bu ..iyikide konuyu actim iyice rahatladim.sanki tabi belli olmaz ama.bunlari okumak iyi geliyo..demekki.antibiyotik.bu kadar sarsan bisey

Ay super bi haber bu ..iyikide konuyu actim iyice rahatladim.sanki tabi belli olmaz ama.bunlari okumak iyi geliyo..demekki.antibiyotik.bu kadar sarsan bisey
Valla kuzum beni mahfetti 3 ayda anca toplarlandi adetm hatta kaynvldem dediki antibyotik iltihabini temzler snraki ay hamile kalirsin die sevndm tbi ama esimde bunu duyuncs korundu cocuk istemedgi icin .icin rahat olsun buyuk buyuk ihtimalle antbyotikten tbi ne miktarda aldgn da onemli bnm hibi 20 igne arti 1 paket hapbitirdiysen bnm gibi olma ihtimali cok yuksek. Yinede kucukte olsa bi umut vr ama sana sunu diyim gecikmissin madem bi test yp varsagorursun zaten en azndn stresle beklemek yerne basla bi care dusunursn istemiyosan eger (hazir degilim dedin die bunu soylyrm yanls anlaslmasn)

Olsada cikmazki cnm 1 gun gecti daha belki yarin olurum bilemiyorum zaten yapmayada korkuyorum suan cift cikarsa diye

Test yaparsan kesin sonucu öğrenirsin. Hamile olma ihtimalin tabi ki var bu durumda. En azından geri çekilme yöntemini uygulayabilirdiniz 1 haftalık ara verdiğiniz dönemde...

Olsada cikmazki cnm 1 gun gecti daha belki yarin olurum bilemiyorum zaten yapmayada korkuyorum suan cift cikarsa diye
Allah allah dunyanin adaletine bak biz tek cizgi gormeye korkuyoz sen ciftt
ben adete2 gn kala gordum varsa cikiyo neyse smdi testi aklndan cikar ama ciddi bi gecikme yasayablrsn gebelk yokki yoktur rahat et . ama hesaba katmadigimz bi durum daha var antibyotik alinan ay ozelkle korunmamiz gerektigi belirtilir.cnku gebelk olusursa bebegn saglksiz olma ihtimali cok yuksekmis ozelkle soylerler antibyptik tedavisi gorurken korunmamiz gerektgni bilemedm smdi

Test yaparsan kesin sonucu öğrenirsin. Hamile olma ihtimalin tabi ki var bu durumda. En azından geri çekilme yöntemini uygulayabilirdiniz 1 haftalık ara verdiğiniz dönemde...
Suan esimdej nefret ediyorum eger adet olursam i salah asla ara donemde birlikte olmam ...bise olmaz deyip hep dinlemedi beni gerizeka ya

1 tane var allah bagislarsa ..cift cizgi zevkini daha once yasadim ve artik hic merakim yok oyle biseye insalah senin olur ne diyeyim

Ben de aynı endişeyi yaşamıştım
Diş tedavim için ağır antibiyotik kullandığım ay geç geldi adetim
Ama sorun olmadı 2-3 gün gecikebilir hatta 4 bile
Yeni pakete başladığımda olmuştu galiba benim

Ben yeni pakete bu pazar baslamam lazim adet olmassamda baslayimmi cabim lutgen cevap

Suan esimdej nefret ediyorum eger adet olursam i salah asla ara donemde birlikte olmam ...bise olmaz deyip hep dinlemedi beni gerizeka ya
Yanlis anlamayin da neden hicbi seyi arastirmiyorsunuz? Hapin ara donemde korumamasi gibi bi sey soz konusu mu sizce allah askina? Size ekran goruntusu attim antibiyotikle ilgili zaten sorun yok, bi yazin araştirin lutfen hap tabiki ara donemde de koruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…