Selamlar buraya sık başlık açıyorum belki beni tanıyanlarınız olmuştur ama bu sene çok tuhaf ve yorucu bir süreçteyim ben de kendimle alakalı çoğu şeyi bilmiyorum önüm karanlık yürüyorum. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim iki kere kimyasal bir kere kürtaj olunca bu ay tahlilleri yapalım dedik hormon tahlili vereceğim adet olmayı bekliyorum ama iki gün geciktim önceki gün tam oldum herhalde dedim öyle ağrım vardı ama şimdi kesildi. Belim inanılmaz zorlanıyor sanki kasıklarım da batıyor ama biz bu ay korunduk ve dikkatli olduğumuzu düşünğyorum. Geri çekilme yöntemiyle korunduk iki kere bacağımdan aktığını hissettim (bayağı özele giriyorum kendimi tuhaf hissediyorum) ama sadece almaydı hiç içime gelmedi eşim eminim. Dün akşam ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi yok gibi yani hiç belirti yok geçen ay ovulasyonla öğrenmiştim hamileliği. Ya bilmiyorum içinde kurt düştü sizce ihtimal var mı bu ay test yaptırmam lazımdı eşiminkileri yaptırdık ben adeti bekliyordum. Olmadıkça da kendimi patlamaya hazır barut gibi hissediyorum öyle gerginim. Hem akıl danışayım dedim hem de içimi dökeyim dedim bu şekilde hamilelik ihtimali olabilir mi sizce? Kimyasaldan sonra da hızlı tutar derler ama içeri hiç gelmeden mümkün mü yani bilemedim
Bu ay istemiyorum hormon tahlili yaptıracağım. İçime geldiğini düşünmüyorum iki kere bacağımdan aktı sadece ben hemen silindim zaten. İnsan tedirgin oluyormuş teşekkür ederim cevap İçin
Bu ay istemiyorum hormon tahlili yaptıracağım. İçime geldiğini düşünmüyorum iki kere bacağımdan aktı sadece ben hemen silindim zaten. İnsan tedirgin oluyormuş teşekkür ederim cevap İçin
Neyse ya içim rahatladı benim de teşekkür ederim valla. Gecikme neden oldu bilmiyorum geçen ayki kimyasaldan diyedir belki. Tamam duruma göre haberdar ederim