Gecikmenin 22. Günü idrar testi pozitif beta hcg 3.56 çıktı

aysnr1290

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2025
29
2
1
29
Merhabalar kızlar , gecikmenin 22.günündeyim. Geçen hafta cumartesi doktora gittim kan testim 1.20 çıkınca tarlusal vermişti. Adet olmayınca bugün idrar testi yaptım ve ilk kez pozitif çıktı bu süreçte. Geçen hafta 1.20 olan hcg bugün 3.56 geldi. Bu durumu yaşayan var mı ? Bakınca negatif kan testim ama takip gerektirir mi ?

Merhabalar kızlar , gecikmenin 22.günündeyim. Geçen hafta cumartesi doktora gittim kan testim 1.20 çıkınca tarlusal vermişti. Adet olmayınca bugün idrar testi yaptım ve ilk kez pozitif çıktı bu süreçte. Geçen hafta 1.20 olan hcg bugün 3.56 geldi. Bu durumu yaşayan var mı ? Bakınca negatif kan testim ama takip gerektirir mi ?
gec döllenme yaşıyor olabilirsiniz

Geç döllenme olamaz 22 gün geçmiş bir hafta sonra zaten diğer regli zamanı gelicek ortalamaya göre. Bence bir sonraki regli bekle olmazsan doktora git önemli

İkinci adet tarihim bugün aslında. Zaten geçen cumartesi verdiğim kan testi 1.20 çıkmıştı , doktor tarlusal verdi adet olursun dedi olmayınca bugün bir idrar testi yapayım dedim silik çıktı. Kanda 3 küsür çıktı işte. Pazartesi doktora gideyim ben o zaman. Teşekkür ederim cevabın için 🙏🏼

Bu kadar geç döllenir mi emin değilim , normalde hiç bu kadar gecikmede yaşamamıştım oda ayrı.Martta kürtaj oldum , o zamandan beri düzenli regl görüyordum aslında.. neyse pazartesi doktora gidiyim benimle aynı durumda olan yok sanırım. En azından daha sonra yaşacaklara fikir olur

Merhaba ben de 32 gün üzerine sökücü kullanarak adet oldum ama kanama şeklinde değil bildiğiniz su geliyor pedimde su lekeleri kalıyor asla kan değil aşırı açık pembe hatta yavru ağzı gibi bir renk kıvamı yok pembe su akıyor resmen bu normal mi Bu 2. Günüm Herhangi bir kistim falan da yok

Bu kadar geç döllenir mi emin değilim , normalde hiç bu kadar gecikmede yaşamamıştım oda ayrı.Martta kürtaj oldum , o zamandan beri düzenli regl görüyordum aslında.. neyse pazartesi doktora gidiyim benimle aynı durumda olan yok sanırım. En azından daha sonra yaşacaklara fikir olur
Bende bu ay17 gun ilk defa geciktim ve adet oldum

Kan testi yaptırıp değerinize bakabilirsiniz bence. Akıntı yerleşmeyede benziyor.Ben hep aynı hastanede kan veririm mesela hep 1.20 çıkan sonucum ilk kez 3 küsür çıktı. Birde idrar testleri bende hiç yalancı pozitif vermezdi ondan şüphelendim başta. Pazartesi doktoruma gideceğim bende bakalım ne diyecek

Umarım bir sonraki dönemde pozitifi görürsün , formda konularına denk gelmiştim 🍀 benimde ilk uzun gecikmem hayırlısı olsun hakkımızda 🙏🏼

Merhaba ben de 32 gün üzerine sökücü kullanarak adet oldum ama kanama şeklinde değil bildiğiniz su geliyor pedimde su lekeleri kalıyor asla kan değil aşırı açık pembe hatta yavru ağzı gibi bir renk kıvamı yok pembe su akıyor resmen bu normal mi Bu 2. Günüm Herhangi bir kistim falan da yok
en son ne zaman test yaptınız

Back
X