Gecikmenin 3.günü ovülasyon testi bakarmısınız

Tatli mucize

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2019
1.233
2.153
53
Bugün adetimin gecikmesinin 3 gunu kizlar ve gebelik testinden once ovulasyon testine bakmak istedim hani derler ya varsa gebelik koyu cikiyor ya sizce varmidir ?

Eklentiler

• 15693166769046476617347095876182.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 58
Alakası yok ki. Koyu çıkmasının sebebi yumurtlamanın en üst seviyede olması.

Gecikme varsa, çamaşır suyuyla da deneyebilirsin. Ama en garantisi kan ondan sonra idrar testi. Hoş 1 gün de değil, 3 gün geçmiş. Hadi bakalım inş vardır. Sonucunu paylaşırsın bizle.

Insallah gorusune saygi duyuyorum ama bence ovulaayon testi camasir suyundan daha Net cunku bi cok kisi bu sekilde ogrenmis neden dersen ovulasyon sadece yumurtlama zamaninda koyu cikar ve benim suan yumurtlama degil adrt zamanim ve 3 gunde gecmis bulunmktave camasir suyu ypmtim onda pozitif gorunuyir bkalim artik yinede tesekkur ederim sonuctan haber ederim

canım normal gebelik testi yapsana bu ovulasyon testinden anlamadım çok koyu çıkmamış canım

ben ilk gebeliğimde yumurtlama dönemi haricinde yapmıştım ve çift çizgi çıkmıştı sonra tahlil yaptırmıştım ve gerçektende hamile idim tabi denk mi geldi bilmiyorum inş seninde öyldir

ben ilk gebeliğimde yumurtlama dönemi haricinde yapmıştım ve çift çizgi çıkmıştı sonra tahlil yaptırmıştım ve gerçektende hamile idim tabi denk mi geldi bilmiyorum inş seninde öyldir
Insallah tesekkur ederim
canım normal gebelik testi yapsana bu ovulasyon testinden anlamadım çok koyu çıkmamış canım
Dun yaptim silikti canim bugunde biraz daha koyu okunca armak istedim ama dedigim gibi 2 gun sonra tekrarlayio gebelik testi yapicam yazarjm buraya

ya şüpheli test niye yapıyorsunki... al idrar tetsi kafan net olsun.. benım 3 gun kala bıle ıdrarda silik çıkmıstı.
Haklisin canm lakin tahminime gore ad3te 1 hafta kala tuttu e ancak simdi tutunmustur bebek yami hepsi tahmini ve mesela yumurtlamadan 12 gun sonra test yapin diyorlar ben bu yuzfen bekliyorum yoksa yapardim ve acikcasi emin olmak icin tesekkur ederim

Merhabalar sizinle benzer bir durum içersindeyim şu an.Sonuç ne oldu acaba merak ettim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…