Gecikmenin 4. Günü beta 3.2

Sabahaat

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2022
14
3
6
32
Kızlar merhaba bugün itibariyle adetim 5 gün gecikti. Kan testi verdim dün 3.2 çıktı beta Hcg
İnanılmaz bel ağrım var ve kasık ağrım. Şeffaf beyaz akıntım var. Böyle olup artış yaşayan oldu mu? Umut dünyası 🥲
Geç döllenme olabilir mi hamile olduğuma inanmak istiyorum tekrar kan testi tekrar ne zaman yapayım?

İnşallah ya 🥹 yaşım 30 ve pcos var o yüzden geç kalmak istemiyorum 🥲 Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻
Pcos varsa zaten yumurtlama tarihleri de değişebilir, geç döllenme de olabilir o yüzden, kendimden biliyorum bazen 20gün bazen 25 günü buluyodu yumurtlama, femara ve ovitrelle ile 10. Günde yumurtlama gördük o ay hamile kaldım, inşallah vardır sizde de 🙏🏻

Pcos varsa zaten yumurtlama tarihleri de değişebilir, geç döllenme de olabilir o yüzden, kendimden biliyorum bazen 20gün bazen 25 günü buluyodu yumurtlama, femara ve ovitrelle ile 10. Günde yumurtlama gördük o ay hamile kaldım, inşallah vardır sizde de 🙏🏻
İnşallah 🙏🏻 🥹 Pazartesi randevu aldım Kadın doğuma gecikmemin 8. Günü olacak o gün. İnşallah olur ve buraya yazarım 🤗

Back
X