- 23 Kasım 2023
- 39
- 25
- 8
- 29
- Konu Sahibi umutluaday96
-
Kızlar merhaba. Her ay düzenli gününde adet oluyorum. Bu ay 4 gün gecikmem var. Bugün hem kaset hemde erken test yaptım sonuç negatif. Bu şekilde olup kanda veya sonradan idrarda pozitife dönen var mı
İnşallah güzel haberler alırız, gelişmelerden beni haberdar et lütfen
Bende sizin gibiyim yarın 5 gün olacak adetim gecikeli bugün kan verdim 0.84 çıktı beta umudumu kestim arkadaşlar
Amiinn inşallahh kuzummİnşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin haberdar ederim tabikide yeterki gözümüzden geçen olsun bebişşş
İnşallah hepimiz görelim hayırlısıBende sonucu görmekten korktuğum için erteliyorum kan vermeyi, pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum. Umarım en kısa sürede beklediğin sonucu görürsün canım
Bende ayni durumdayim gecikmem 6 gun oldu diyebiliriz saat itibariyle.. 4. Gunde test yaptim negatif.. hic gecikmem olmamisti som 1 senede niye boyle oldu anlamadimm.. bekleyelim bakalimmKızlar merhaba. Her ay düzenli gününde adet oluyorum. Bu ay 4 gün gecikmem var. Bugün hem kaset hemde erken test yaptım sonuç negatif. Bu şekilde olup kanda veya sonradan idrarda pozitife dönen var mı
Testler negatifse negatiftir sonuç kızlar. Geç döllenme olayı çok nadir olur adetleriniz düzenli ise mevsimsel veya kist kaynaklıdır gecikmeler çoğunluk
Kızlar nasıl gidiyo bekleyiş, oldunuz mu. Ben hala bekliyorum olmadımKızlar merhaba. Her ay düzenli gününde adet oluyorum. Bu ay 4 gün gecikmem var. Bugün hem kaset hemde erken test yaptım sonuç negatif. Bu şekilde olup kanda veya sonradan idrarda pozitife dönen var mı
Ertelemeyin kızlar sonra kist felan çıkıyor hepten hayal kırıklığı oluyor doktora gidinBende sonucu görmekten korktuğum için erteliyorum kan vermeyi, pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum. Umarım en kısa sürede beklediğin sonucu görürsün canım
Hiç kistım filan olmadı ki daha da bikaç ay önce gitmiştim doktora yoktu da öyle bisey temizdi ilk defa gecikiyo yıllardır. Bedenim benimle oyun oynuyo heralde. Yarın sabah gidicem büyük ihtimal. Ama hala içimde bi umut varErtelemeyin kızlar sonra kist felan çıkıyor hepten hayal kırıklığı oluyor doktora gidin
Canım inşallah hiç olmaz kist felan ama eğer hamilelik testin negatifse regl o yüzden gecikiyor olabilir yumurtan çatlamadıysa kiste dönüşebiliyorHiç kistım filan olmadı ki daha da bikaç ay önce gitmiştim doktora yoktu da öyle bisey temizdi ilk defa gecikiyo yıllardır. Bedenim benimle oyun oynuyo heralde. Yarın sabah gidicem büyük ihtimal. Ama hala içimde bi umut var
Naptın canım var mı bi gelişmeCanım benim bende senin gibiyim aynı durumda yarın 5 günüm adet olmadım test sonuçlarım negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?