Geciktim, korkuyorum

siyahibiri

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
395
22
18
Merhaba arkadaşlar adetim 1 haftadır geçti düzenli olan bi insanım ve çok mutsuzum bebeğim henüz 11 aylık. Ne yapacağım korunuyorduk aslında ama korkuyorum ya hamileysem canım çok sıkkın.

Yumurtlama döneminizi takip edebiliyor musunuz? Mesela ben bu ay geç yumurtladım adetimn geç geleceğini biliyordum. Bir önceki aya göre 1 hafta geç oldum ama geciktim diye korkmadım çünkü biliyordum.

İnşallah hayırlısıyla gönlünüzde olan olur.

Yalnızca periyoddan takip ediyorum ve hallerimden anlıyorum ama hiç dikkat etmedim

Merhaba arkadaşlar adetim 1 haftadır geçti düzenli olan bi insanım ve çok mutsuzum bebeğim henüz 11 aylık. Ne yapacağım korunuyorduk aslında ama korkuyorum ya hamileysem canım çok sıkkın.

korunmaktan tam kastınız nedir? yani nasıl korunuyordunuz? zira şimdi linçlenmeyim de kondom, iğne, hap, spiral tarzı korunmalardan kaza kurşunu olasılığı çok az.. süt koruyor nasılsa geri çekilme bize yeter dediyseniz yapacak pek bir şey yok açıkçası.. hamileyseniz ya kabullenip doğuracaksınız ya aldıracaksınız pek fazla seçeneğiniz yok.

Kondom ile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…