Geçimsizlik - kovulma- boşanma- acil yardım

pitipiti_

Bir eş değil hayat seçiyoruz aslında ..
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
1.812
1.267
Sevgili ablalarım arkadaşlarım lütfen bana fikir verin zavallı komşuma fikir verebilmem için :KK43:
kızcağız ev işlerine giderek evine bakmaya çalışıyor inanın kocasından daha çok hakkı vardır evde .
zaten kiradalar . ama adam şerefsiz sürekli bu ev benim defol diyip kovuyor her kavgada ben gitmem sen gideceksin diyo :KK43: kızın gidecek yeri yok bi babası var köyde oda kendine hayrı yok anneciği vefat etmiş. nereye gitsin bu kız. akrabası bişeyi yok yakında. adamın ailesi yakınlarda.
ŞİMDİ SORACAĞIM ŞU Kİ ; dün bunlar kavga ederken apartman kapısını açtılar adam evden kovuyordu kadını , kadında sen git benim gidecek yerim yok derken bende açtım kapıyı polis çağrıyorum diye bağırdım. adam 5 dakka sonra gitti. gecede eve gelmedi köpek.
ama şimdi bugün nolcak bilmiyorum kesin yine akşam gelir kovar kızı . şunu sorcaktım o evden kovmaya hakkı var mı polis gelse adam burası benim evim ben gitmem diyebilir mi ? kızı evden kovsa polis kararıyla girebilir mi ? napcaz ? nasıl bi yol vereyim buna ben. . demeyin ki aklı yok mu yani nasıl desem biraz ezik bi tip . :KK43:
ne diyorsunuz bu konuda bilgisi olan var mı polis ne yapabilir adam evden atabilir mi kızı ?

ay ödüm koptu ya sen yaşadın bunu sandım herşey düzelmişken...
bilmiyorum ama kız ona gidecek yerim yok imajı vermemeliydi...

ay ödüm koptu ya sen yaşadın bunu sandım herşey düzelmişken...
bilmiyorum ama kız ona gidecek yerim yok imajı vermemeliydi...

ay yok canım ben değilim çok şükür :nazar:

ama okadar üzülüyorum kiiiii :KK43:
her akşam seslerini duyuyorum :KK43:

evlendikten sonra eğer evi aldılarsa ortaklar diye biliyorum, atamaması lazım evden, çocuk varmı bu arada, ve el oğlu hergün evden kovuyor bunu nasıl çekiyor bunu çekeceğine babasının yanına gitsin daha iyi

bu kizi bosat sen. zavalli dayak da yiyordur. yiyor mu?
zaten calisiyormus, kendisine yatili is bulur, boyle kocadan gelecek hayir el kapilarindan gelsin.

Allah yardımcısı olsun..
madem çalışıyor kocasını boşasın babasını alsın yanına beraber yaşasınlar

evlendikten sonra eğer evi aldılarsa ortaklar diye biliyorum, atamaması lazım evden, çocuk varmı bu arada, ve el oğlu hergün evden kovuyor bunu nasıl çekiyor bunu çekeceğine babasının yanına gitsin daha iyi
Canım ev kiraymış zaten.

Evi geçindiren de kızcağız...Kendi başına stüdyo bir eve çıksa daha iyi. Ya da yatılı bakıcı olarak bir kadının yanında işe girebilir. Bir şekilde yavaş yavaş düzenini kurar inşallah.

Niye bu pislik adamın kahrını çekiyor ki?

Canım ev kiraymış zaten.

Evi geçindiren de kızcağız...Kendi başına stüdyo bir eve çıksa daha iyi. Ya da yatılı bakıcı olarak bir kadının yanında işe girebilir. Bir şekilde yavaş yavaş düzenini kurar inşallah.

ya şöyle kızın istediği diyor ki pitipiti onun ailesi burda ailesinin yanına gitsin bende burda yaşıyım diyor.
ama adam ev benim diyo depozitini bile kız vermiş girerken .
burda kiralar çok uçuk 1+1 bile 900 lira kız nasıl gitsin yeni ev bulsun napcak bilmiyorum. adamı evden polis inş. atar !!!
köpek ya gitsin ailesinin yanına işte kızda tek kalsın ozaman babasınıda alır zamanla evet . ama benim evim diyo beyinsiz

boşansın boşanmasına destekle sırtından bir kamburu düşer en azından zaten evi kız geçindiriyormuş kendi kendine yeter işte ne güzel..bir de ne var böyle adam evden her gün düzenli olarak kovuyor..

boşansın boşanmasına destekle sırtından bir kamburu düşer en azından zaten evi kız geçindiriyormuş kendi kendine yeter işte ne güzel..bir de ne var böyle adam evden her gün düzenli olarak kovuyor..

düzenli kovmak değilde mesela kavga ediyorlar kız ozaman boşan dese hemen küfürle birlikte kovuyor s*** git diye.
burası benim evim defol git ozaman diyo . beni burdan kimse çıkaramaz dio. sanki babasının malı . kirada adam ya neyin benim evim kafasında anlamıyorum

Canım ev kiraymış zaten.

ona dikkat etmemmişim :)) haklısın bencede o adamın yanında kalacağına bu şekilde kurtulabilir

kızlar adam evin anahtarını değiştirse kız dışardayken ?
polisle girebilir mi evine . ne kansız bı adam bu yaaaaa

kızlar komşu aradı beni adam demiş sen görürsün akşam geldiğinde eve giremiyceksin . anahtarı değiştircek sanırım . kızda işe gitmiş .
e nlur böyle bi durumda ???
polis çağrırım ben yine :)))
ay sinirlerim bozuldu ya
böyle bi durumda ne olur acaba

Madem kız ödüyor evi adam neye güvenip kovuyor onu anlamış değilim.
Kız babasının yanına gitsin o zaman, köyde kendilerine bir hayat kursun zaten babası tekmiş.
Allah yardımcısı olsun ayrıca siz adamla kesinlikle yüz göz olmayın başınıza bela alırsınız.

kızlar komşu aradı beni adam demiş sen görürsün akşam geldiğinde eve giremiyceksin . anahtarı değiştircek sanırım . kızda işe gitmiş .
e nlur böyle bi durumda ???
polis çağrırım ben yine :)))
ay sinirlerim bozuldu ya
böyle bi durumda ne olur acaba
öncelikle polise haber verebilirsiniz. şiddet varsa polis müdahele edince biraz adam tırsar. iş zaten mahkemelik olunca boşanırsa yani hiçbir hakim kadını evden göndermez aile konutu olduğu için adam o evden gönderir. yok boşanmaz sadece göz korksun kaçsın diyorsanız onu düşünmek lazım

X