- 19 Ağustos 2020
- 9
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi Didem36789909
Kizlar merhaba benim annemle ciddi derecede sıkıntılarım var daha doğrusu kendisi sıkıntılı bir kadın. Her sabah kahvaltıda kavga çıkarıyor her gün,gün içinde temizlik kargaşalari çıkıyor hergün elektrik süpürgesi çalışsın hergün temizlik yapılsın istiyor ve kardeşimle bana hiç huzur vermiyor. Kendisi evde istediği gibi özgür bir şekilde takılıyor ama bize hep patron gibi davranmaya çalışıyo. Babama herseyimizi anlatıyor anne kız ilişkimiz sıfır ona birşey söyleyecek olsam mutlaka babama anlatıyor ve bizi kotuledigi zamanlar sıklıkla oluyor. Sürekli geçmişle yaşıyor sürekli zamanında babamın tarafından gelen kötülüklerden bahsediyo eltisinden kaynindan aradan 30 sene geçmiş konuları bir türlü kapatmıyor. Kahvaltıya oturuyoruz suratı beş karış, hicbirzaman derdimizi dinlemiyo, anne kız gibi muhabbet kurmuyor hep temizlik olayı dedikodu yada geçmişte ki sıkıntılarından bahsediyor bu durum artık son damlalarina geldi böyle hayatı yaşasam ne olur yasamasam ne olur kizlar ne olur beni telkin edecek birşeyler yazın hepinizden Allah razı olsun