- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #2.861
Hangi marka giyiyorsun ben de cok tayt giyerimTayt pantolonlar pamuklanmıyor, şiddetle tavsiyemdir.
Öyle siyah renkte 4 taytım var, herkes aynısını giyiyorum sanıyordur ama biri düğme detaylı, biri fitilli, biri ispanyol paça, biri yüksel bel toparlayıcı falan ajahahshsh
Bilmem, hiç dikkat etmedimHangi marka giyiyorsun ben de cok tayt giyerim
bir tanede öyle çelik tayt tarzi bi pantolon aldimTayt pantolonlar pamuklanmıyor, şiddetle tavsiyemdir.
Öyle siyah renkte 4 taytım var, herkes aynısını giyiyorum sanıyordur ama biri düğme detaylı, biri fitilli, biri ispanyol paça, biri yüksel bel toparlayıcı falan ajahahshsh
Taytı bayağı 10 12 senedir vazgeçilmez ürünüm yaptım ben.Ben taytı 1-2 yıldır keşfettim, spor için almıştım baktım çok rahat evde giyiyorum. Hamileyken bile hamile taytı aldım. 4-5 tane vardı, sürekli evde olmaktan eskimeye başlamışlar bile. Yüksek bel olması, oturup kalkarken rahat olması çok iyi.
Olur olur ittir içine kendini, lastikli ise zaten korse görevi de görüyorlar.bir tanede öyle çelik tayt tarzi bi pantolon aldim
umarim bedenleri olur
benim bacaklar falan ince aslinda ama gobegin maasallahi var bacaklar m gobek xl resmenOlur olur ittir içine kendini, lastikli ise zaten korse görevi de görüyorlar.
Benim her yer maşallahlıkbenim bacaklar falan ince aslinda ama gobegin maasallahi var bacaklar m gobek xl resmen
ben darlanirim yaBenim her yer maşallahlık
Hele yan bel bayağı { } şu parantezler şeklinde.
Ama sıkı taytların içine ittirince düzeliyor
bende de aynı siyah polyester tişörtten tam 4 tane var.bulabilsem gene alacağımm ütü derdi yok giy at makineye kısa programa hemen de kuruyor giyTayt pantolonlar pamuklanmıyor, şiddetle tavsiyemdir.
tek başına hiç bisey etmedimi44 tl m gelecek haftaya devretti gene zenginimm kahretsinnnnn
harcamama gerek kalmadı markete gittik sadece aktüelde de hiç bir şey yoktu alacak.ama az önce bir konu okudum adam resmen rüşvet almış kendi çocuğunun da hesabına yatırmış.nefret ediyorum böyle insanlardan .tek kuruş vergim geçmişse boğazlarından böylelerinin haram zıkkım olsunnn.kendi evladımın boğazından geçtiyse ona da haram olsun.tek başına hiç bisey etmedimi
ödev yapıyoruz ingilizce.bir tarafdan da burada takılıyorumKızlar neler yapıyorsunuz
sokağa çıkma yasağında nerede eşin?Ben bu akşam bekarım evde yalnızım oh miss
Köyde mahsur kaldısokağa çıkma yasağında nerede eşin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?