- 14 Eylül 2014
- 21.295
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.659
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #3.341
Kesinlikle. En kolay kullanımı olan en dayanıklı telefon. Bende 7 hala tık demedi, beş senedir kullanıyorum. Bozulursa yine iphone alacağız mecbur, gözüm gibi bakıuorum ondan bozulmasın diyeYa ben iPhone’un kolaylığını seviyorum şık şık tık tık dümdüz telefon
bak zenginler kendini nasıl ele veriyor ben daha 6s da kaldım kadın 6 level birden atlayıp 12 ye geçmişşYarın yokmus gibi yaşa yaşa demiyorum da hobi olarak yaşa iphone 12 ne kız böbregini mi sattınzengin seni git la bu topikten
yemedik ama neyseeeeAşk olsun yaben fotoğrafcılığa meraklıyımdır elimde fotoğraf makinesiyle gezmek zor geliyor var bir makinem çok zorluyor telefondan çekmek daha kolay yani kamera+telefon işimi görüyorum tek cihazdan
6s im var 3 yıldır sadece batarya eskidi değiştiririm 3 yıl daha kullanırım ne 11 i 12 si yahuu paraları sokaktan toplamıyorum .12 parasına burma bilenzik alırım kolumaBen de yıllarca direndim elmaya
2 sene önce geçtim, tlf yani bu.
Hala özelliklerini çoklukla bilmem ama bir samsung sever olarak diğer markaların telefonlarını bununla bir tutmak haksızlık olur.
Onlar adeta bir pc, bu telefon
7 den aniden gaza gelip 12 ye geçmezsen sorun yokkkKesinlikle. En kolay kullanımı olan en dayanıklı telefon. Bende 7 hala tık demedi, beş senedir kullanıyorum. Bozulursa yine iphone alacağız mecbur, gözüm gibi bakıuorum ondan bozulmasın diye
Ben pc seviyorum zatenBen de yıllarca direndim elmaya
2 sene önce geçtim, tlf yani bu.
Hala özelliklerini çoklukla bilmem ama bir samsung sever olarak diğer markaların telefonlarını bununla bir tutmak haksızlık olur.
Onlar adeta bir pc, bu telefon
Ben pc seviyorum zatenherşeyi telimden hallediyorum pc kullanmıyorum o yüZden koca ekranlö bi samsungum var tabi kamerada biraz onemli benim için ondan seviyorum karınca duası gibi yazılark olan telleri sevemedim ha iphone 12 öyle değildir ama böbreklerim daha kıymetli zengin zengin konuşup canımı sıkmayın iphonecuların arasında işim nedu ya
Hayır ben sendenimBen pc seviyorum zatenherşeyi telimden hallediyorum pc kullanmıyorum o yüZden koca ekranlö bi samsungum var tabi kamerada biraz onemli benim için ondan seviyorum karınca duası gibi yazılark olan telleri sevemedim ha iphone 12 öyle değildir ama böbreklerim daha kıymetli zengin zengin konuşup canımı sıkmayın iphonecuların arasında işim nedu ya
Aksine geri tuşuna ihtiyaç yok parmağını sayfa çevirir gibi sağa çektin mi sonraki sayfaya geçiveriyor. Çok pratik. Eşimin samsungu var, iki dakika elime alsam sinir ediyor beni. Klavyesi bile zor. Türkçe harf yok.Benimde asla kullanamayacağım telefon o yukardaki geri tuşu yokmu deli ediyor beni insan bi geri tuşu yapar nerde şık şık tık tık
Bu çok gerekli bir şey aslında.Bu ay extra eşimin arabanın aküsü ve DASK çıktı bize.
Hırsızlık, yangın vb durumlar için sigortayı da ekletmiş eşim 480 TL gönderdim az önce.
Ben mayışlı çalışan bir garibanımbak zenginler kendini nasıl ele veriyor ben daha 6s da kaldım kadın 6 level birden atlayıp 12 ye geçmişş
Düğünden sonra açarım ben çok istiyorsan dkfkfkfk. Arkadaşlar kaynanam 15 bilezik 10 metre zincir altın kemer taktı. Sizce ben 50 bilezik 20 metre zincire değmiyor muyumbillenzik demişken kaynanam düğünde az bilenzikkkk taktııı yoksamm değersiz gelin miyim konusu uzun zamandır açılmadı.bir açan olsa da koşup engin bilgilerimle yorumlasam
Eğer 8 ve üzeri olsaydı telefonun, yatırım gibi düşünürdün.6s im var 3 yıldır sadece batarya eskidi değiştiririm 3 yıl daha kullanırım ne 11 i 12 si yahuu paraları sokaktan toplamıyorum .12 parasına burma bilenzik alırım koluma
de gettt garibanmışşşş ı phone 12 kullanan gariban mı olurr.kuru ekmek yiyip borcunu öyle ödeyeceğini de iddia edersin sen şimdiBen mayışlı çalışan bir garibanım
evde kimse de 8 yok 6s ve 6 plus var fakiriz diyorumm yahuu neyini anlamıyorsunuz?Eğer 8 ve üzeri olsaydı telefonun, yatırım gibi düşünürdün.
Eskiden anlamazdım ama şimdi anlıyorum, ellerindeki değer kaybetmeden üste koyarak yenilemeyi.
arabama her sene kasko ödüyorum içime oturuyor parasıOcak ayında da kasko var.
Her ay bir şey çıkıyor.
Allah sağlık versin de çalışıp ödeyelim.
Kızınıza aldığınız oda takımının parasıylaevde kimse de 8 yok 6s ve 6 plus var fakiriz diyorumm yahuu neyini anlamıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?