- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi chamallows
-
- #3.641
Teşekkürler , hosgeldiniz . Gerçi konu sahibi değilimHu hu sohbetiniz tatlı olsun kızlar
banlandı o mapustaTeşekkürler , hosgeldiniz . Gerçi konu sahibi değilim...
Kim daha zengin???Konu yoldan çıktı
Zengin muhabbetine evrildi evrilecek
Kaç gün oldu ama , cezası bitmedimi hala? Hem neden banlandı ?banlandı o mapusta
az önce altın-takı topiğindeydim üyenin biri kocasının kendine 8 karat pırlanta aldığını iddia etmiş uzun süre.ahhaaa dedim kadınalr kulübünün en zengin üyesi bu olmalı.sonra anlaşıldı ki o 8 sekiz ayar altınmışKonu yoldan çıktı
züleyha.tanıyor musun?Kim daha zengin???
Kalbim sıkıştı, yahu sabancılar yeni aldı nazlıya 8 karatıaz önce altın-takı topiğindeydim üyenin biri kocasının kendine 8 karat pırlanta aldığını iddia etmiş uzun süre.ahhaaa dedim kadınalr kulübünün en zengin üyesi bu olmalı.sonra anlaşıldı ki o 8 sekiz ayar altınmış
Fakir olarak dönüş yapıyorum konuyaKonu yoldan çıktı
Hayır , kim o ?züleyha.tanıyor musun?
bugün arabamda bir bardak kahve bile içirtmediler.hiç de demedin gel ben de içç 3 adımlık yerdesinnn çok kırıldımm sana çokkk.resmen sokakta kaldımmmFakir olarak dönüş yapıyorum konuya
beyaz tenli güzel bir kız hem de çok zenginHayır , kim o ?
Ünlü mü ?beyaz tenli güzel bir kız hem de çok zengin
Yavrum senin bir bana bir chamala gelesin var ama hiç çağırmıyorsun, dikkatimden kaçmıyorbugün arabamda bir bardak kahve bile içirtmediler.hiç de demedin gel ben de içç 3 adımlık yerdesinnn çok kırıldımm sana çokkk.resmen sokakta kaldımmm
sayılırrrrÜnlü mü ?
e bir de aadres yazayımmm .sülememmmmmmYavrum senin bir bana bir chamala gelesin var ama hiç çağırmıyorsun, dikkatimden kaçmıyor
Sen yaşamkentte miydin, ümitköyde mi?
Eee nolmus, ünlü sayılan güzel ve zengin züleyhaya ?sayılırrrr
her gün brokoli ve eti karam ıslak kek yiyor.zengin tabi kiiEee nolmus, ünlü sayılan güzel ve zengin züleyhaya ?
şu züleyhanın resmini atabilir misin ?Hu hu sohbetiniz tatlı olsun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?