- 17 Aralık 2015
- 27.153
- 49.680
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #4.781
eskişehirde mi yasiyorsunBizim Eskişehir ufak ya yağdı mı her yerine yağıyor. Umarım tüm ülke genelinde yağar da dolar barajlar
ne guzel yağıyo dimi yavas yavaş tam topragın sevdiği yagmurAnk’da yağmur var.
Çok şükür
Kesilmedi de saatlerdir.ne guzel yağıyo dimi yavas yavaş tam topragın sevdiği yagmur
Yaşaması kolay bir şehir. Ben de seviyorum. Gerçi çok kalabalık. O büyük dert ama yine de güzeleskişehirde mi yasiyorsunçok güzel bi şehir, bugun baya yagdi ankaraya hala yagiyor,uhtemelen bu yağış yarın kara çevirir biraz atıstirir sonra gelsin ankara nın meşhur ayazı.
Yakınmışız, şuradan kaptırsak 1,5 saat.Yaşaması kolay bir şehir. Ben de seviyorum. Gerçi çok kalabalık. O büyük dert ama yine de güzel
Çocuklar için güzel yer çok.Yakınmışız, şuradan kaptırsak 1,5 saat.
Pandemi biterse çocuklar trene binsin diye sık sıl gidip gelmeyi planlıyorum.
trene bindireceksen banliyö trenine bindir ben kayaşdan karşılarımYakınmışız, şuradan kaptırsak 1,5 saat.
Pandemi biterse çocuklar trene binsin diye sık sıl gidip gelmeyi planlıyorum.
ay okudum evetParası olduğu için sıkılan kadının konusunu okudunuz mu
Nerede ? Çok ihtiyacım var bu tür dertleri okumaya nolur link atParası olduğu için sıkılan kadının konusunu okudunuz mu
Hepinize yazıklar olsunNerede ? Çok ihtiyacım var bu tür dertleri okumaya nolur link at
kayananamin gonlunu nasil almaliyiz baslikli yaziNerede ? Çok ihtiyacım var bu tür dertleri okumaya nolur link at
Geç kaldın kuzum, kendi yoksul sıkıcı hayatımın 9 benzerini okumak zorunda kaldım ararkenkayananamin gonlunu nasil almaliyiz baslikli yazi
Yanlış. Arada (ciddiyim) olacak. Akfmglfkglglgögökayananamin gonlunu nasil almaliyiz baslikli yazi
Sıkılmaya bile hakkımız yok... garibanın yüzü gülür müGeç kaldın kuzum, kendi yoksul sıkıcı hayatımın 9 benzerini okumak zorunda kaldım ararkenama buldum zengin cahil sınıfın dertlerine öyle özeniyorum ki şu aralar anlatamam
Dün Mıg.s ta 10 liraydı, gideyim 2 tane de şoktan alayım, 4,20 tasarruf edeyim bareBoşverin tasasız zenginleri, biz garibanın alabildiği şok avokadosu bugün itibariyle 7.90 oldu
Dün alsaydın 5.90dıDün Mıg.s ta 10 liraydı, gideyim 2 tane de şoktan alayım, 4,20 tasarruf edeyim bare
İyi ki fakiriz dediğimiz günlerden geçiyoruz dostlar, bı daha zor buluruz böyle aydınlanmaları, kıymetini bilelim benceŞimdi efendim, benim kendince zengin arkadaşlarım var, onlar da böyle sıkılıyor.
Tabii ben anlamıyordum niye sıkılıyorlar deli mi bunlar diyordum ama konu sahibi açıklamış, sürekli ‘binlerce dansöz var’ tadında yaşayınca ev kesmiyormuş.
Getir götür yapan yok, gezme tozma yok, şef tabakları ya da alışverişler yok.
Biz fakirler gibi netflix izleyip çekirdek mi çitleyecek!
Aydınlanma yaşadım, iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?