Geçinemeyenler kulübü

Bizim Eskişehir ufak ya yağdı mı her yerine yağıyor. Umarım tüm ülke genelinde yağar da dolar barajlar
eskişehirde mi yasiyorsun çok güzel bi şehir, bugun baya yagdi ankaraya hala yagiyor,uhtemelen bu yağış yarın kara çevirir biraz atıstirir sonra gelsin ankara nın meşhur ayazı.

eskişehirde mi yasiyorsun çok güzel bi şehir, bugun baya yagdi ankaraya hala yagiyor,uhtemelen bu yağış yarın kara çevirir biraz atıstirir sonra gelsin ankara nın meşhur ayazı.
Yaşaması kolay bir şehir. Ben de seviyorum. Gerçi çok kalabalık. O büyük dert ama yine de güzel

Yakınmışız, şuradan kaptırsak 1,5 saat.
Pandemi biterse çocuklar trene binsin diye sık sıl gidip gelmeyi planlıyorum.
Çocuklar için güzel yer çok.
Özellikle sazova bir gününü güzel geçirmesini sağlar. Bizim oğlanın favorisidir. Sazovada hayvanat bahçesi, masal şatosu, bir sürü oyun alanı, uzay evi, bilim merkezi var. Bizimkinin yaşı uzayevi ve bilim merkezini tutmuyor henüz. Oralara da tutsa eminim her hafta gitmek ister. Kent parkta da sulu park var. Çocuklar zıplayınca su sıçratan şeyler fln oraya da bayılıyor. Çocuklara yönelik güzel bir şehir

Parası olduğu için sıkılan kadının konusunu okudunuz mu
ay okudum evet yuet disi tatillerine gidebiliyormus, arkadaslariyla disari cakabikiyormuş diye sıkılmayı kendisine hak görüyor sadece
siz dr lar hemsireler hastaneden bile disari cikamiyorsunuz sıkılmak neyinize çalışın anacım zenginler gezecek çunkü sıkılıyorlar

Nerede ? Çok ihtiyacım var bu tür dertleri okumaya nolur link at
Hepinize yazıklar olsun biriniz de babasının hayrına link atmadı üstüme sizin yüzünüzden 6 tane şiddet, 4 tane boşanma, 5 tane görümce12 tane yoksulluk konusu okudum link ararken, ama buldum sonunda simdi lince gidiyorum, acelem var, dönünce tek tek hesap verecek siniz pis fakirler

Geç kaldın kuzum, kendi yoksul sıkıcı hayatımın 9 benzerini okumak zorunda kaldım ararken ama buldum zengin cahil sınıfın dertlerine öyle özeniyorum ki şu aralar anlatamam
Sıkılmaya bile hakkımız yok... garibanın yüzü gülür mü

Dün Mıg.s ta 10 liraydı, gideyim 2 tane de şoktan alayım, 4,20 tasarruf edeyim bare
Dün alsaydın 5.90dı
Yakında o iki lira migrosa da gelir 12 olur. Ben gittiğimde personel her şeye yeni etiket basıyordu. Daha zam ele geçmeden zamlar geldi

Şimdi efendim, benim kendince zengin arkadaşlarım var, onlar da böyle sıkılıyor.
Tabii ben anlamıyordum niye sıkılıyorlar deli mi bunlar diyordum ama konu sahibi açıklamış, sürekli ‘binlerce dansöz var’ tadında yaşayınca ev kesmiyormuş.
Getir götür yapan yok, gezme tozma yok, şef tabakları ya da alışverişler yok.
Biz fakirler gibi netflix izleyip çekirdek mi çitleyecek!
Aydınlanma yaşadım, iyi oldu

İyi ki fakiriz dediğimiz günlerden geçiyoruz dostlar, bı daha zor buluruz böyle aydınlanmaları, kıymetini bilelim bence tek bir asgari ücretle 3 çocuk büyütüp şükredenleri anlamama ramak kaldı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…