- 17 Aralık 2015
- 27.154
- 49.680
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #5.061
yavaş yavaş bu uygulamayi sonlandirmak icin onlarda bir seyler yapar benceBen de kullanacağım mecbur, okulun grubu var, öğrencilerin grupları var. Mebte çalışan biri silemez ki ya çok yoğun kullanılıyor. Ama bende mobil bankacılık yok.
yillarca sessiz sessiz nasilda insanlari mecbur kalacak duruma getirmislerBen de kullanacağım mecbur, okulun grubu var, öğrencilerin grupları var. Mebte çalışan biri silemez ki ya çok yoğun kullanılıyor. Ama bende mobil bankacılık yok.
Ben de bıktım ki sorma zaten. Online dersten dolayı her sınıfın ayrı grubu var, öğretmenlerin ayrı grubu var. Hadi gruplar neyse bir de numaralarımız dağıtılınca gece gündüz tek tek sorular geliyor. Benim sözel az yine de eşime yağıyor resmen. Bak odasında soru çözüyor şu an düşün. Yıldıl bıktık vallahi ya. Bitmeyen mesai gbi. Sürekli mesaj mesajyillarca sessiz sessiz nasilda insanlari mecbur kalacak duruma getirmisler
her şeyinde bir saati olur ya o ne oyle aksamin bir saati gece gunduz surekli soru soru mesaj mesajBen de bıktım ki sorma zaten. Online dersten dolayı her sınıfın ayrı grubu var, öğretmenlerin ayrı grubu var. Hadi gruplar neyse bir de numaralarımız dağıtılınca gece gündüz tek tek sorular geliyor. Benim sözel az yine de eşime yağıyor resmen. Bak odasında soru çözüyor şu an düşün. Yıldıl bıktık vallahi ya. Bitmeyen mesai gbi. Sürekli mesaj mesaj
Bu saatte soru mu soruyorlar? Kendi isteğinizle mi çözüyorsunuz yoksa zorunluluk mu? Eğer soru sormak serbest olursa sonu gelmez ki.Ben de bıktım ki sorma zaten. Online dersten dolayı her sınıfın ayrı grubu var, öğretmenlerin ayrı grubu var. Hadi gruplar neyse bir de numaralarımız dağıtılınca gece gündüz tek tek sorular geliyor. Benim sözel az yine de eşime yağıyor resmen. Bak odasında soru çözüyor şu an düşün. Yıldıl bıktık vallahi ya. Bitmeyen mesai gbi. Sürekli mesaj mesaj
Okundu bilgisini kapatıp sabah baksanız? Ortalama günde kaç soru geliyor merak ettim? Yahu biz derste soru sormaya çekinirdik. Tamam öğrenci çok uğraşmıştır çözememiştir sorar ama o da ayda yılda bir olur.her şeyinde bir saati olur ya o ne oyle aksamin bir saati gece gunduz surekli soru soru mesaj mesaj
Okundu bilgisini kapatıp sabah baksanız? Ortalama günde kaç soru geliyor merak ettim? Yahu biz derste soru sormaya çekinirdik. Tamam öğrenci çok uğraşmıştır çözememiştir sorar ama o da ayda yılda bir olur.
Yani zorunluluk yok tabii de çocuklar zaten dersten koptu, heveslerini bir de biz kırmayalım diyoruz. Bana genelde günde 3-5 soru geliyordur. Ama eşime günde hiç gelmiyorsa 10-15 geliyor. E bizim de zaten haftada dört gün online dersimiz var küçük de çocuk var soruları genelde akşam çözüp yolluyoruz.Bu saatte soru mu soruyorlar? Kendi isteğinizle mi çözüyorsunuz yoksa zorunluluk mu? Eğer soru sormak serbest olursa sonu gelmez ki.
Sürekli soru soru mesaj mesaj deyince sizi de öğretmen sandım.Khomyuk a yazdiniz sanirim :)
Haklısınız, ben öğretmen değilim ama ortaokul, lise ve üniversite eğitim hayatım boyunca arkadaşlarıma çevreme ders anlattım. Şimdi de hala görümcemin çocuklarına derslerinde yardım ediyorum. Şu dünyada en zor şey birine bir şey öğretmek.Yani zorunluluk yok tabii de çocuklar zaten dersten koptu, heveslerini bir de biz kırmayalım diyoruz. Bana genelde günde 3-5 soru geliyordur. Ama eşime günde hiç gelmiyorsa 10-15 geliyor. E bizim de zaten haftada dört gün online dersimiz var küçük de çocuk var soruları genelde akşam çözüp yolluyoruz.
yok ben kalifiye ev hanimiyim :))Sürekli soru soru mesaj mesaj deyince sizi de öğretmen sandım.
Benim oğlanlar da büyüyünce evlenip yine bizle yaşayacaklarmış.İnşallah:) Benim büyükle uğraşırken “Allah kocasına sabır versin” diyoruz biz de:)
Geçenlerde büyük kızım bana dedi ki “Ben evlenmeyeceğim ve anne olmayacağım” Neden diye sorunca “Şu haline baksana, perişansın” dedi bana
Verileri face ile paylaşıyor diye okudum, incelemedim tam olayı.bende telegram indirdim. whatsap sadece telegram.kullanamayacak olan tanidiklar icin kaldi
Bunu zaten birçok site yapıyor ki.bilgileri firmalar ve devletlerle paylasabileceklermis,
atiyorum arkadasinla bir pantolona ihtiyacin olduguni konusuyosun ya whatsaptan diger girdigin face insta google buralarda hep bununla ilgili reklamlar gorecekmissin, ses kayitlari en buyuk sorun bu durumda, ses kayitlarini firmalarla paylassa e bankada da sesli yanit sistemi kullandigini dusunursek gayet guzel sesimizi kullanip her bilgiye erisecekler demek ki.
Geçen gün komedi dizisi var tvde, gelin kv ile aynı apartmanda, taşınmaya çalışıyor kv duygu sömürüsü yapıyor taşınmasınlar diye. Oğluma dedim ki ben de sen evlenince üst katı alıcam orada oturun diye dedim. Yok ben sizle aynı evde otururum anne evlenince diyor. Ben de tabi tabi gelin hanım kabul ederse dedim.Benim oğlanlar da büyüyünce evlenip yine bizle yaşayacaklarmış.
Anlatıyoruz ‘bak oğlum yetişkin olup çalışınca herkesin ayrı evi olur, nasıl anneanne evi var babaanne evi var ve bizim evimiz ayrı’ diyoruz, yok nafile.
Bizi çok özlerlermiş, iki kardeş büyüyüp çocukları olsa da beraber yaşarmışız!!!
Mazallah, tuvalete tek girerim, kocamla baş başa yatarım falan Allah korusun, 60 yaşımda bile rahat yüzü yok bana
Ben de çok uzundu hepsini okumadım ama Facebook aldı ya whatsapp’ı. Bir yerde mesajlarınız bizim sisteminizde saklanmaz diyordu. Saklama işi sizin kendi telefon, iCloud gibi depolama alanlarında saklanır diyordu.Verileri face ile paylaşıyor diye okudum, incelemedim tam olayı.
Ne yapacak yani, mesaj görüntü depolama mı?
evet bununla ilgili bir video vardi tam anlatan paylasayimVerileri face ile paylaşıyor diye okudum, incelemedim tam olayı.
Ne yapacak yani, mesaj görüntü depolama mı?
evet bu zaten vardi ama banka bilgileri falanda giriyo isin icine sanirim simdiBunu zaten birçok site yapıyor ki.
Arama motorlarında var bir kere, hatta akıllı telefonlarda yan yana eşinle bir şey konuş, 5 dk sonra o reklamı görürsün.
Yeni bir durum değil.
Ben de çok uzundu hepsini okumadım ama Facebook aldı ya whatsapp’ı. Bir yerde mesajlarınız bizim sisteminizde saklanmaz diyordu. Saklama işi sizin kendi telefon, iCloud gibi depolama alanlarında saklanır diyordu.
Bizim iş yerinde kendinize ait iletişim programımız vardı, ki saklanıyordu da ama biz kullanıyorduk. Sonuçta kimse dur ben falan kişinin mesajlarını okuyayım demez, ancak bir ihtilaf bir şikayet durumunda bakılır. Benim elimde imkan olsa bile açıkçası kimsenin mesajlarını merak edip okumam.
evet bununla ilgili bir video vardi tam anlatan paylasayim
evet bu zaten vardi ama banka bilgileri falanda giriyo isin icine sanirim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?