Geçinemeyenler kulübü

Ben de kullanacağım mecbur, okulun grubu var, öğrencilerin grupları var. Mebte çalışan biri silemez ki ya çok yoğun kullanılıyor. Ama bende mobil bankacılık yok.
yavaş yavaş bu uygulamayi sonlandirmak icin onlarda bir seyler yapar bence

Ben de kullanacağım mecbur, okulun grubu var, öğrencilerin grupları var. Mebte çalışan biri silemez ki ya çok yoğun kullanılıyor. Ama bende mobil bankacılık yok.
yillarca sessiz sessiz nasilda insanlari mecbur kalacak duruma getirmisler

yillarca sessiz sessiz nasilda insanlari mecbur kalacak duruma getirmisler
Ben de bıktım ki sorma zaten. Online dersten dolayı her sınıfın ayrı grubu var, öğretmenlerin ayrı grubu var. Hadi gruplar neyse bir de numaralarımız dağıtılınca gece gündüz tek tek sorular geliyor. Benim sözel az yine de eşime yağıyor resmen. Bak odasında soru çözüyor şu an düşün. Yıldıl bıktık vallahi ya. Bitmeyen mesai gbi. Sürekli mesaj mesaj

her şeyinde bir saati olur ya o ne oyle aksamin bir saati gece gunduz surekli soru soru mesaj mesaj

Bu saatte soru mu soruyorlar? Kendi isteğinizle mi çözüyorsunuz yoksa zorunluluk mu? Eğer soru sormak serbest olursa sonu gelmez ki.

her şeyinde bir saati olur ya o ne oyle aksamin bir saati gece gunduz surekli soru soru mesaj mesaj
Okundu bilgisini kapatıp sabah baksanız? Ortalama günde kaç soru geliyor merak ettim? Yahu biz derste soru sormaya çekinirdik. Tamam öğrenci çok uğraşmıştır çözememiştir sorar ama o da ayda yılda bir olur.

Bu saatte soru mu soruyorlar? Kendi isteğinizle mi çözüyorsunuz yoksa zorunluluk mu? Eğer soru sormak serbest olursa sonu gelmez ki.
Yani zorunluluk yok tabii de çocuklar zaten dersten koptu, heveslerini bir de biz kırmayalım diyoruz. Bana genelde günde 3-5 soru geliyordur. Ama eşime günde hiç gelmiyorsa 10-15 geliyor. E bizim de zaten haftada dört gün online dersimiz var küçük de çocuk var soruları genelde akşam çözüp yolluyoruz.

Haklısınız, ben öğretmen değilim ama ortaokul, lise ve üniversite eğitim hayatım boyunca arkadaşlarıma çevreme ders anlattım. Şimdi de hala görümcemin çocuklarına derslerinde yardım ediyorum. Şu dünyada en zor şey birine bir şey öğretmek.

Benim oğlanlar da büyüyünce evlenip yine bizle yaşayacaklarmış.
Anlatıyoruz ‘bak oğlum yetişkin olup çalışınca herkesin ayrı evi olur, nasıl anneanne evi var babaanne evi var ve bizim evimiz ayrı’ diyoruz, yok nafile.
Bizi çok özlerlermiş, iki kardeş büyüyüp çocukları olsa da beraber yaşarmışız!!!

Mazallah, tuvalete tek girerim, kocamla baş başa yatarım falan Allah korusun, 60 yaşımda bile rahat yüzü yok bana

Bunu zaten birçok site yapıyor ki.
Arama motorlarında var bir kere, hatta akıllı telefonlarda yan yana eşinle bir şey konuş, 5 dk sonra o reklamı görürsün.
Yeni bir durum değil.

Geçen gün komedi dizisi var tvde, gelin kv ile aynı apartmanda, taşınmaya çalışıyor kv duygu sömürüsü yapıyor taşınmasınlar diye. Oğluma dedim ki ben de sen evlenince üst katı alıcam orada oturun diye dedim. Yok ben sizle aynı evde otururum anne evlenince diyor. Ben de tabi tabi gelin hanım kabul ederse dedim.

Verileri face ile paylaşıyor diye okudum, incelemedim tam olayı.
Ne yapacak yani, mesaj görüntü depolama mı?
Ben de çok uzundu hepsini okumadım ama Facebook aldı ya whatsapp’ı. Bir yerde mesajlarınız bizim sisteminizde saklanmaz diyordu. Saklama işi sizin kendi telefon, iCloud gibi depolama alanlarında saklanır diyordu.
Bizim iş yerinde kendinize ait iletişim programımız vardı, ki saklanıyordu da ama biz kullanıyorduk. Sonuçta kimse dur ben falan kişinin mesajlarını okuyayım demez, ancak bir ihtilaf bir şikayet durumunda bakılır. Benim elimde imkan olsa bile açıkçası kimsenin mesajlarını merak edip okumam.

Bunu zaten birçok site yapıyor ki.
Arama motorlarında var bir kere, hatta akıllı telefonlarda yan yana eşinle bir şey konuş, 5 dk sonra o reklamı görürsün.
Yeni bir durum değil.
evet bu zaten vardi ama banka bilgileri falanda giriyo isin icine sanirim simdi

evet bununla ilgili bir video vardi tam anlatan paylasayim

evet bu zaten vardi ama banka bilgileri falanda giriyo isin icine sanirim simdi

Bunlar yeni şeyler değil ki.
Aksine ilk defa yasal izin istiyorlar
Facebook kurulma amacı budur zaten.
Bizim ülkemizde kişisel veri gizliliği hakkında uzunca bir araştırmada çalıştım, yıl 2011 2012 idi.
Akıllı tlf, wifi, ücretli tv platformu yani dijital ne kullanıyorsak bunlar daima vardı.
Niye sükse yaptı, anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…