- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #5.181
Hangi konuKızlar ben yine banlanıcam galiba... beni özleyin
Ay şu gerçekten sevilmek konusu. Bir üye var link atarım şimdi, her evlilik konusuna ben hiç ummuyordum beklentim sıfırdı evlenmek için evlenmeyin falan yazıyo. Ama yalan , nişanlanana kadar hep konu açtı en son sosyal medyadan koca bulur muyum mevzusuna bile geldi millet ciddi forumlarda bulursun diye oraya koştu ordan buldu nişanlandı gelip millete ahkam kesiyorHangi konu
Çikolata mı bahsettiğin üyeAy şu gerçekten sevilmek konusu. Bir üye var link atarım şimdi, her evlilik konusuna ben hiç ummuyordum beklentim sıfırdı evlenmek için evlenmeyin falan yazıyo. Ama yalan , nişanlanana kadar hep konu açtı en son sosyal medyadan koca bulur muyum mevzusuna bile geldi millet ciddi forumlarda bulursun diye oraya koştu ordan buldu nişanlandı gelip millete ahkam kesiyorona cevap verdim. Atayım.
Evet evet.Çikolata mı bahsettiğin üye
Bi evlenmek isteyene bi çocuk isteyene söylenen klişeler işteBu arada evlenmek isteyen kimseye karşı değilim. Ama bu şekilde ayyy ben hiç istemiyordum demek çok komik.
-Ben hiç istemiyordum şekerim. Sadece 40 takla attım bulayım diye- dögöglfkfk.Bi evlenmek isteyene bi çocuk isteyene söylenen klişeler işte
kendine cici bakKızlar ben yine banlanıcam galiba... beni özleyin
Bir koca uğruna ya rab. Ne güneşler batıyor dkgögjfkfkendine cici bakkombine iyi davran
sevdigim bir üye kendisi gecmis konularini bilmiyorum, değısik geldiBir koca uğruna ya rab. Ne güneşler batıyor dkgögjfkf
Ben kendini desifre etmeden acılmıs konularını da biliyorum. O yüzden fazla kocacılıga gerek yok, millete ahkam kesmeye hiç yoksevdigim bir üye kendisi gecmis konularini bilmiyorum, değısik geldi
nasil yani desifre etmeden baska uyelikle mi acildiBen kendini desifre etmeden acılmıs konularını da biliyorum. O yüzden fazla kocacılıga gerek yok, millete ahkam kesmeye hiç yok
Nasıl anlıyorsunuz o üyelikleri ya. Ben hiç anlamıyorum. Var mı öyle eskilerden dönen flnBen kendini desifre etmeden acılmıs konularını da biliyorum. O yüzden fazla kocacılıga gerek yok, millete ahkam kesmeye hiç yok
bende hic anlamam vallaNasıl anlıyorsunuz o üyelikleri ya. Ben hiç anlamıyorum. Var mı öyle eskilerden dönen fln
Kimmmmmbende hic anlamam vallaburda acaba 2.uyelikle dondumu diye cok merak ettigim tek bir uye var
cutemom vardıKimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?