- 17 Aralık 2015
- 27.154
- 49.680
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #5.261
kiz onu bile zorla yaptik biz acaba doktorun yaptigi cocuk ciddi olurmu kiBirde çocuk yapmışsınız ikiniz de utanmadan ya ayıp.
Doktor doktor baksanakiz onu bile zorla yaptik biz acaba doktorun yaptigi cocuk ciddi olurmu kiaman Led_BiR_Vele_DisTiri ciddiyetsiz mi yoksa
Ben yaptım çocuk aşırı ciddi çocuğum varDoktor doktor baksana
Nöbetçi savci şu anda klavyesinin tuşlarına şıkır şıkır basarak hakkındaki iddianameyi hazırlıyordur.E-devletten adıma açılan davaları kontrol ediyorum 2dkda 1
savci mi katip yazmazmi ya savci ciddi ciddi oturup bide bunumi yaziyorNöbetçi savci şu anda klavyesinin tuşlarına şıkır şıkır basarak hakkındaki iddianameyi hazırlıyordur.
Iddianame: Çikolatali kahveye Koca demiş
ya hepimizi şahit olarak çagirsalar ben gulmekten konusamam heraldePismanlik yasasindan yararlanir o vakit
Katip yazar ama bu şikayetin ciddiye alinmasi ne kadar mumkunse yazdiklarim da o kadar mümkünsavci mi katip yazmazmi ya savci ciddi ciddi oturup bide bunumi yaziyor
Hakime derim ki nolur hapse atmayin daha birlikte güleceğimiz çok kk konusu varya hepimizi şahit olarak çagirsalar ben gulmekten konusamam heralde
tinderdaki evlenmeler ne kadar ciddiyse buda okadar ciddiKatip yazar ama bu şikayetin ciddiye alinmasi ne kadar mumkunse yazdiklarim da o kadar mümkün
Ben barda tanıştım yatinderdaki evlenmeler ne kadar ciddiyse buda okadar ciddiallahtan biz esimle faceden tanistik
benim kuzenim bir arkadasinin davasina gitmisti de yemin ettirirlerken hakime arkasini donup millete etmisti yeminiHakime derim ki nolur hapse atmayin daha birlikte güleceğimiz çok kk konusu var
sevismediysen sorun yokBen barda tanıştım yaOlmadı şimdi
Biz daha ilişkimiz başlamadan seviştik. Geçen dedim ki hatırlıyor musun seni yatağa atmıştım, yok diyo ben attım. İşte bir çiftte aradığım uyumBen barda tanıştım yaOlmadı şimdi
Yok canıım bizimki ağır gitti. Bir ay sonra öptü de sevgili olduk, 10 gün sonra attım eve ama affeder miyimsevismediysen sorun yok
esimin de ben 2.kiz arkadasiyim ilk ben opmustum de eli ayagi titremistiYok canıım bizimki ağır gitti. Bir ay sonra öptü de sevgili olduk, 10 gün sonra attım eve ama affeder miyim
Feriha duymasın tecrübeliler böyle tecrübesiz kapınca sinirleniyoresimin de ben 2.kiz arkadasiyim ilk ben opmustum de eli ayagi titremisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?