- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.413
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #5.601
AhahahshshBen 1000₺ parfüm aldım kıyamayıp kullanmıyorum parfüm kullanımım 0a indi tavsiye ederim herkese
ben de yıllardır almıyorum zara parfüm kullanıyorum ucuzaBen 1000₺ parfüm aldım kıyamayıp kullanmıyorum parfüm kullanımım 0a indi tavsiye ederim herkese
Bana da öyle geliyordu, kocam yapıyor artık.ben ne zaman bulasik makinasina biseyler atacak olsam annem hep elinde niye yikiyosun kizim makinaya atsanaatacagim diyorum e yikadin ya diyor kokuyo ya deterjanla calkalamayinca
Hala duruyor bozulacak valla en son arkadaşın düğüne giderken sıktım. Nikahımda bile sıkmadım unutmuşum yoksaymış kafam 1000₺ çok gördüğü içinAhahahshsh
O da etkili olmuş olabilir benim durumda.
3 sene önce arkadaşa aldırdım en son ucuz oluyor diye almanyadan, ona bile 800 verince içim cız etmedi değil.
Ondan sonra aldığım bin üzeriydi, daha duruyor, almadım
sormayaydın iyiydiMeslek neydı af buyur yanı cıdden merak ettim
kokmuyomu yaBen makineye atıyorum ya hiç su tutmadan kapakta şölen oluyo,ayran yağ salça hepsi karışık gölet oluyor
Neysi o femme mi ne popüler parfümü çok duymuştumben de yıllardır almıyorum zara parfüm kullanıyorum ucuza
hemşireMeslek neydı af buyur yanı cıdden merak ettim
baya azalmis su faturasi zaten 60 70 i vergi nerdeyseBana da öyle geliyordu, kocam yapıyor artık.
Bunlara rapmen eve gelen sıcak soğuk su toplam tutarı 120 150 şeklinde.
sweet vanilla adıNeysi o femme mi ne popüler parfümü çok duymuştum
Cok hoş bir koku bence. Sık sık parfüm bitirenler için uygun oluyor.Neysi o femme mi ne popüler parfümü çok duymuştum
ben evde kokan bisey olursa her yeri kokluyorum nerden geliyor diye, genelde lavabo deliklerinden geliyo oluyo ama cildiriyorum yaKokuyor ama üşeniyorum
5 yıldızlı otelede gittim küçük tatil evlerinede. Aslında masrafları hemen hemen aynı oluyor . Küçük oteller konaklama ucuz ama dışardan yiyip içiyorsun ve sürekli dışardasın dolayısıyla dahada pahalı olabiliyor . Ama küçük oteller her zaman tercihim olmustur . Daha özgürsün , ve yemeklerden daha çok zevk alıyorsunmutfaktan dışarda yemekten asla kısmayız tatile uzun süre gitmek yerine 7 8 gün 5 yıldızlı oteli tercih ederiz daima.ama vırt zırt eşya yenilemem eskiyinceye kadar kullanırım çocuğumdan kısmam tek kıstığım özel okuldur bugüne dek.para biriktirerek artmıyor çalıştırarak artıyor türkiyede maalesef.bir günde 1000 euro kazanabiliyorsun borsada mesela.ya da araba al sat emlak al sat yaparak.
Ühühühüühü gözümden yaş pıttKokuyor ama üşeniyorum
evde asla kullanmam parfüm kokusundan rahatsız oluyorum deodorantta dışarı çıkarken sıkarım sadeceCok hoş bir koku bence. Sık sık parfüm bitirenler için uygun oluyor.
Bizde de var o koku, deli oluyorum.ben evde kokan bisey olursa her yeri kokluyorum nerden geliyor diye, genelde lavabo deliklerinden geliyo oluyo ama cildiriyorum ya
Asla herşey dahil otele gitmem tatil yapmam. Güzel bir butik otele giderim, sadece yatarım. Sabahtan akşama kadar camış gibi plajda yatar öğle yemeğini plajda yer akşam tintin yemek yeri ararım şıpıdıkşıpıdık. Ay bu mesajı yazarken orgazm oldum resmen nasıl bir özlemdir bu allahım5 yıldızlı otelede gittim küçük tatil evlerinede. Aslında masrafları hemen hemen aynı oluyor . Küçük oteller konaklama ucuz ama dışardan yiyip içiyorsun ve sürekli dışardasın dolayısıyla dahada pahalı olabiliyor . Ama küçük oteller her zaman tercihim olmustur . Daha özgürsün , ve yemeklerden daha çok zevk alıyorsun
Deodorant asla, dünyaya verdiğimiz en büyük zararlardan biri.evde asla kullanmam parfüm kokusundan rahatsız oluyorum deodorantta dışarı çıkarken sıkarım sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?