Geçinemeyenler kulübü

Ben 1000₺ parfüm aldım kıyamayıp kullanmıyorum parfüm kullanımım 0a indi tavsiye ederim herkese
Ahahahshsh
O da etkili olmuş olabilir benim durumda.
3 sene önce arkadaşa aldırdım en son ucuz oluyor diye almanyadan, ona bile 800 verince içim cız etmedi değil.
Ondan sonra aldığım bin üzeriydi, daha duruyor, almadım

ben ne zaman bulasik makinasina biseyler atacak olsam annem hep elinde niye yikiyosun kizim makinaya atsana atacagim diyorum e yikadin ya diyor kokuyo ya deterjanla calkalamayinca
Bana da öyle geliyordu, kocam yapıyor artık.
Bunlara rapmen eve gelen sıcak soğuk su toplam tutarı 120 150 şeklinde.

Hala duruyor bozulacak valla en son arkadaşın düğüne giderken sıktım. Nikahımda bile sıkmadım unutmuşum yoksaymış kafam 1000₺ çok gördüğü için

5 yıldızlı otelede gittim küçük tatil evlerinede. Aslında masrafları hemen hemen aynı oluyor . Küçük oteller konaklama ucuz ama dışardan yiyip içiyorsun ve sürekli dışardasın dolayısıyla dahada pahalı olabiliyor . Ama küçük oteller her zaman tercihim olmustur . Daha özgürsün , ve yemeklerden daha çok zevk alıyorsun

Asla herşey dahil otele gitmem tatil yapmam. Güzel bir butik otele giderim, sadece yatarım. Sabahtan akşama kadar camış gibi plajda yatar öğle yemeğini plajda yer akşam tintin yemek yeri ararım şıpıdıkşıpıdık. Ay bu mesajı yazarken orgazm oldum resmen nasıl bir özlemdir bu allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…