- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.413
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #5.841
AhahahahsAma benım esım baba oldugunda 35 yasındaydı
muhtara gidin fakirlik kagidi cikartin, kaymakamlilara belediyelere ayrica gida yardimi icin basvurun nerede yasiyorsunuz siz hangi şehirde?Nereden Acaba
Ahahahahs
Ben de doğduğumda babam öyleydi ama yine de küçük rütbe.
Gerçi sonra 9 seneler 6 seneye falan çekilmiş ama bir alay komutanının da anaokuluna giden çocuğu olmaz yahu
Büyüseler bebeğim küçük malesef haklısınızYapacagın bir sey varsa başının caresıne bakmak. Cocukları buyutup okula krese bakıcıya verıp calısmak maalesef artık cark böyle dönüyor. Devletimiz sosyal devlet olmaktan cıkalı cok oldu
deneyebilirim ozamanHiç zannetmiyorum bir olumsuzluk olacağını.
Gayet yapar, güzel arkadaşlıkları olur.
İnsanın iyisi kötüsü her yerde mevcut ama asker aileleri daima daha geçinilebilir, edepli adaplı insanlardır zorunlu olarak
Ben isterdim şahsen çocuğumun öyle ailelerde yetişen arkadaşları olmasını, velilerle ahbaplığınız da olur.
Evet halen var o yârdm ama SGK var diye olumsuz oluyor o da
Benim oğlum seviyor onları karnabahar brokoli çok sever, ben yaparken gelip gelip çiğ alır yer. Karnabaharı ben hep yemek olarak yaparım, birkaç kez beşamal soslu fırında yaptım eşim çok sevdi ama bana ağır geliyor tadı. Pırasa bu sene henüz yapmadım ama ona da ekmek bandırıp yer oğlum.çocuklarin çogu ev tipi fast food besleniyor sanırimkime sorsam koftebtavuk makarna pilav balik, bir kişide gormedim ki cocugum karnibahari brokoliyi pirasayi her gun istiyor diyen
hayrına 2 asker gönderiversen diyorummmhaklısın
Cimere tekrar yazdım bakalım cevap yine ne gelecek
Aşındır arkadaşım bütün kapıları.
Valilik, belediye, muhtar nere varsaZ
Şimdi beni konuşturacaklar.
Bazılarına ihtiyaç var yok kapı kapı yardım gidiyor, her ay düzenli yardım yapılıyor diğer bölgelerde.
Sen de hakkını ara, bırakma sakın kimseye!
Yardım alabılecegnız heryere basurun ama denizin de dedıgı gıbı fakırlık kagıdı cıkarmalısınız.Büyüseler bebeğim küçük malesef haklısınız
ibb ye başvur, ilcedeki belediye ve kaymakamliga ama muhtarliktan fakirlik kagidini alabilirsen daha kolay olurİstanbul canım muhtar sosyale git diyor olmadı yarın bir uğrarım ben
cimer olmaz basvuracaksin direkCimere tekrar yazdım bakalım cevap yine ne gelecek
Sgk lı çalışan varken alamaz.ibb ye başvur, ilcedeki belediye ve kaymakamliga ama muhtarliktan fakirlik kagidini alabilirsen daha kolay olur
O eski hanfendilik dönemindeydi cey artık yok o askerlerhayrına 2 asker gönderiversen diyorummm
İstanbul kaymakam yardm vermiyor burda belediye senede iki kere bayramda veriyorum dedi ramazan bayramnda gelecekmiş gıda kolisimuhtara gidin fakirlik kagidi cikartin, kaymakamlilara belediyelere ayrica gida yardimi icin basvurun nerede yasiyorsunuz siz hangi şehirde?
beşamelli karnibaharmi gece gece yapilirmi bu banaBenim oğlum seviyor onları karnabahar brokoli çok sever, ben yaparken gelip gelip çiğ alır yer. Karnabaharı ben hep yemek olarak yaparım, birkaç kez beşamal soslu fırında yaptım eşim çok sevdi ama bana ağır geliyor tadı. Pırasa bu sene henüz yapmadım ama ona da ekmek bandırıp yer oğlum.
Aslında var evde tarihi geçti işe yaramaz sanırım :)Yardım alabılecegnız heryere basurun ama denizin de dedıgı gıbı fakırlık kagıdı cıkarmalısınız.
bizim apartman görevlisine ve yan apartmana her ay erzak yardımı yapılıyor karısı da sigortalı işte olduğu halde.e ev kirası yok yakıt yok 2 maaş da var apartmandan çıkan dönüşüm maddelerini de satıyorlar ben bu tip ailelere verilmemesi taraftarıyım çok çok ihtiyaç sahipleri varken
Aşındır arkadaşım bütün kapıları.
Valilik, belediye, muhtar nere varsaZ
Şimdi beni konuşturacaklar.
Bazılarına ihtiyaç var yok kapı kapı yardım gidiyor, her ay düzenli yardım yapılıyor diğer bölgelerde.
Sen de hakkını ara, bırakma sakın kimseye!
Gıda yakıt bez yardımı sen heryere başvur.İstanbul kaymakam yardm vermiyor burda belediye senede iki kere bayramda veriyorum dedi ramazan bayramnda gelecekmiş gıda kolisi
olurmu ya öyle şeyİstanbul kaymakam yardm vermiyor burda belediye senede iki kere bayramda veriyorum dedi ramazan bayramnda gelecekmiş gıda kolisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?