- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 30
- Konu Sahibi chamallows
-
- #7.281
ah kızlar kızlar. ne yaptım sıze. bugunde yedım yedım uyudumGel gel fit hatun, asabımızı boz.
sende mi onu kullaniyosunOha bu kadar olur
sampuana dogum kontrol hapı attinmi hic ?Bebegı olsun diye cabalayan kadın arkadaslarımız kürtaj olanlara saldırıyor ya saldırırm bak
Profilde görünen yer boya değil ama uçları ombreli.saçımin kendi rengi şuNasıl kıydın o saclara ya, benim bir tel kopsa akşama kadar uzuluyorum nerdeyse. Saclarında boya var mı profıldeki renk orijinal mi?
Yeap.sende mi onu kullaniyosun
bende sokaga cikma yasaklarina girecegimiz gunler ozellikle yoklarim kalmismi diyeYeap.
Onsuz kapıdan çıkamam, o derece.
Cok guzel bır sac rengı ya kesme bence bı dahaProfilde görünen yer boya değil ama uçları ombreli.saçımin kendi rengi şu
(profil resmimde görünen küçük bı kısım olduğu için örnek olabilecek başka bı resim atıyorum )
Duydum da hıc denemedım kesın dersen yarın sampuna kontrol hapı degıl, kontrol hapına şampuan atarımsam
sampuana dogum kontrol hapı attinmi hic ?
Benim sürekli kullandığım çanta, cüzdan, davlumbaz üzeri, banyo dolabı en üst raf ve ilaç kutumuzda mevcut.bende sokaga cikma yasaklarina girecegimiz gunler ozellikle yoklarim kalmismi diye
Uçları da bebek sarısıNasıl kıydın o saclara ya, benim bir tel kopsa akşama kadar uzuluyorum nerdeyse. Saclarında boya var mı profıldeki renk orijinal mi?
Ben de aspirin duymuştum hem cilde hem saça maske olarak.Duydum da hıc denemedım kesın dersen yarın sampuna kontrol hapı degıl, kontrol hapına şampuan atarım
Zenginliği yanliş anlamişizdirBenim sürekli kullandığım çanta, cüzdan, davlumbaz üzeri, banyo dolabı en üst raf ve ilaç kutumuzda mevcut.
Evin her bir köşesine hap zenginliğimi saçıyorum
En azından bir alanda zengin olmakZenginliği yanliş anlamişizdir
Aslında katılmıyorum ben buna .kadinlar morali bozukken ilk iş saçlarini kestirirler gozlerine, geneldw kestirirler ve rahatlarlar, saclarla birlikte streside atiyormus gibi
kesin kesinDuydum da hıc denemedım kesın dersen yarın sampuna kontrol hapı degıl, kontrol hapına şampuan atarım
sen surekli mutsuzluk yasamadigindan boylesin muhtemelen, yoksa soyledigin seyler icinde her bayan ayni seyi yapar, bir dugune gidecek olsa sacinin topuzuna gore elbise arar gibi biseyAslında katılmıyorum ben buna .
Ben hayatımda güzel şeyler olunca değişiklik yapıyorum mesela
Yeni bı okul kazandigimda saçımı kestirdim.
Sonra eşimle tanistigimda saçlarımı boyatmistim.
Düğün olacakti yine saçlarına uğraştım .
Ben canim sikkinsa kendini salanlardanimasla evden çıkmam yemekte yemem bıyık filanda uzatiyorum
benim ilaclar tek bir yerde hep, yoksa yoktur yani kesinBenim sürekli kullandığım çanta, cüzdan, davlumbaz üzeri, banyo dolabı en üst raf ve ilaç kutumuzda mevcut.
Evin her bir köşesine hap zenginliğimi saçıyorum
Yok tatlı kilo verücüük bizbenim ilaclar tek bir yerde hep, yoksa yoktur yani kesin
gecen anneme giderken aldik bir paket elinde tatli getirir gibi hapla geliyo ya dedi annem
tatli dedimde canim cekti bak simdi
Ama maalesef aç kalakarakta az yiyerekte kilo verilmiyor vucut her yediğiniz depoluyorYiyip alsam gam yemem.
Dün isveç diyetine vaktım, yorumlara listelere falan.
Ayol ben onu bile yemiyorum ki günde, diyet listesi bile fazla geldi bana
Ekonomi topiğinde zayıflarsak ekonomik bir kazanım da sağlamış olabiliriz
Bibi sen bize tüyo ver mesela bölgesel zayılama var mı?Ama maalesef aç kalakarakta az yiyerekte kilo verilmiyor vucut her yediğiniz depoluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?