Geçinemeyenler kulübü

Nasıl kıydın o saclara ya, benim bir tel kopsa akşama kadar uzuluyorum nerdeyse. Saclarında boya var mı profıldeki renk orijinal mi?
Profilde görünen yer boya değil ama uçları ombreli.saçımin kendi rengi şu

(profil resmimde görünen küçük bı kısım olduğu için örnek olabilecek başka bı resim atıyorum )

kadinlar morali bozukken ilk iş saçlarini kestirirler gozlerine, geneldw kestirirler ve rahatlarlar, saclarla birlikte streside atiyormus gibi
Aslında katılmıyorum ben buna .
Ben hayatımda güzel şeyler olunca değişiklik yapıyorum mesela
Yeni bı okul kazandigimda saçımı kestirdim.
Sonra eşimle tanistigimda saçlarımı boyatmistim.
Düğün olacakti yine saçlarımla uğraştım .

Ben canim sikkinsa kendini salanlardanim asla evden çıkmam yemekte yemem bıyık filanda uzatiyorum

sen surekli mutsuzluk yasamadigindan boylesin muhtemelen, yoksa soyledigin seyler icinde her bayan ayni seyi yapar, bir dugune gidecek olsa sacinin topuzuna gore elbise arar gibi bisey benim bahsettigim daha dip seyler aşıri ve surekli stres, depresyon, huzursuzluk vs

Benim sürekli kullandığım çanta, cüzdan, davlumbaz üzeri, banyo dolabı en üst raf ve ilaç kutumuzda mevcut.
Evin her bir köşesine hap zenginliğimi saçıyorum
benim ilaclar tek bir yerde hep, yoksa yoktur yani kesin
gecen anneme giderken aldik bir paket elinde tatli getirir gibi hapla geliyo ya dedi annem
tatli dedimde canim cekti bak simdi

Ama maalesef aç kalakarakta az yiyerekte kilo verilmiyor vucut her yediğiniz depoluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…