- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.746
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #7.421
beyaz tenli olduğumdan düz kumral saçla yüzüm sopsoluk duruyor o yüzden platin ya da bebek sarısı yoğun röfle yakışıyor sadece.tek rensi denedim bir kere sarı hiçç beğenmedimm.ışıltı da bir fark yaratmadı parama yazık oldu.sık röfleye devam edeceğim o yüzdenBende bayağı yoğun ombreliyim aslında .niye sana öyle dediysem
pandemi de kuaför giyim bizlerde azalttık ama para harcamada fazla etkisi olmadı çünkü diğer kalemler çok pahalandıBu arada kuaförüm yok alışverişim yok giysi vs
sizde sadece geciniyorsunuz bizler gibi karin toklugu yaniEşimle ikimizin minimum 10 bin gelirimiz var.
Ben ayda 700 liraya yakın kredi kartına veriyorum
Eşimin 1000 kira 1000 fatura 1000 mutfak 1500 de bebek alışverişi hastane masrafını gidiyor. 800 kredisi var. Kredi kartına da 300 40 gidiyor.
Benzin vs masraflar da oluyor ayda 2 bin bile kalmıyor gerçekten on bin almamızın anlamı yokkkk.
Bana da sarı tek renk hiç yakışmadıbeyaz tenli olduğumdan düz kumral saçla yüzüm sopsoluk duruyor o yüzden platin ya da bebek sarısı yoğun röfle yakışıyor sadece.tek rensi denedim bir kere sarı hiçç beğenmedimm.ışıltı da bir fark yaratmadı parama yazık oldu.sık röfleye devam edeceğim o yüzden
Sakın sakın diş eti çekilmesinin tedavisi yok dikkat edin. Ben de dakikalarca fırçalamak istiyorum tertemiz olunca mutlu oluyorum. Ama nazikçe fırçalamak gerek.Hunharca fırçalıyordum ben ya daha iyi çıksın diye
kuşum ben bildiğin sivasin killi marti kasli bir bayaniydim lazerle gıcır gıcır oldum, hamile kaldim 37.haftada haberim yokken sancim gelmis o gun kontrolden sonra agdaya gidecektim, sancin var suyun gelmis nereye gidiyosun dediler bana yani kıllar çıktı, ve o halde doguma alacaklardi allahtan agdayi yapacak olan kuzenim di beni odaya aldilar kiz geldi jiletledi beni saolsun.Hamilelik sürecinde de bence külfet
Olur da çocuğum filan olursa Allah'ın izniyle
Ben nasıl egilem kıl temizleyem.
hiçbiri lüks tüketim değil.bunları lüks olarak empoze ediyorlar sadece azla yetinelim diyeeeYa ben kuaföre gidemiyorum siz maşallah ombre, ışıltı, kolejen. Hayatımda ilk kez saçımı boyatayım dedim hamile olduğumu öğrendim, zaten 10 aydır da pandemiden dolayı kaşımı bile aldıramıyorum.
Martı kaş mıkuşum ben bildiğin sivasin killi marti kasli bir bayaniydim lazerle gıcır gıcır oldum, hamile kaldim 37.haftada haberim yokken sancim gelmis o gun kontrolden sonra agdaya gidecektim, sancin var suyun gelmis nereye gidiyosun dediler bana yani kıllar çıktı, ve o halde doguma alacaklardi allahtan agdayi yapacak olan kuzenim di beni odaya aldilar kiz geldi jiletledi beni saolsun.
yani hamileyken o killar yine cikacak ayni derde yine duseceksin
kara kaş kara gözüm evet ama marti kaş ayri bir mevzu yaMartı kaş mıkara kaş kara göz diyorsub ha
aklıma frida kahlo ve recep ivedik geldi gece geceMartı kaş mıkara kaş kara göz diyorsub ha
Kesınlıle degıl. Amerıka'da zenginden fakıre fsrketmeksızın agız diş bakımı ve sac bakımına harcanan para saglığa harcanan paradan cokmuş. Bize coook lüks ve idare edilebilşr geliyor bu gıbı seyler.hiçbiri lüks tüketim değil.bunları lüks olarak empoze ediyorlar sadece azla yetinelim diyeee
kaşlara lazer yaptırdın yaniii artık çıkmıyor mu martı olacak yerden kaşlarkara kaş kara gözüm evet ama marti kaş ayri bir mevzu ya
Ya ortası alındı mı tamam ıste mis gıbı kaş. Ben microbladıng yaptırıcam sen martı diyorsunkara kaş kara gözüm evet ama marti kaş ayri bir mevzu ya
amerika da fakir denilebilecek insanlar tank gibi jeeplere biniyor benim içinse jeep almak bir hayallll ancakKesınlıle degıl. Amerıka'da zenginden fakıre fsrketmeksızın agız diş bakımı ve sac bakımına harcanan para saglığa harcanan paradan cokmuş. Bize coook lüks ve idare edilebilşr geliyor bu gıbı seyler.
tek atışta bitti kemik uzeri oldugu icinkaşlara lazer yaptırdın yaniii artık çıkmıyor mu martı olacak yerden kaşlar
Ben lüksünden değil de pandemiden dolayı kuaföre gidemiyorum. Kolejeni bir ara araştırdım emzirdiğim için erteledim. Valla bakımın sohbeti bile zevkli oluyor. Nedir sürekli para para para. Kolejen kemikli ette de oluyor. Kemikli eti iyice kaynatıp suyunu içerek kolejen depoluyoruz.hiçbiri lüks tüketim değil.bunları lüks olarak empoze ediyorlar sadece azla yetinelim diyeee
pandemi de ben de kuaföre hiç gitmdim evde kendim boyuyorum kesiyorum saçımı.ama kolejen konusunda yanılıyorsunuz kemikli et suyunu litrelerce için isterseniz asla kolejen takviyesinin yerini tutmuyor.doktorum anlatmıştı şu an tam hatırlayamadım ama kolejen bazı işlemlere tabi olmalıymış vucuda faydalı olabilmesi için.bunu da et veremiyormuş yeterli olarakBen lüksünden değil de pandemiden dolayı kuaföre gidemiyorum. Kolejeni bir ara araştırdım emzirdiğim için erteledim. Valla bakımın sohbeti bile zevkli oluyor. Nedir sürekli para para para. Kolejen kemikli ette de oluyor. Kemikli eti iyice kaynatıp suyunu içerek kolejen depoluyoruz.
luks ten ziyade pandemiden dem vurmus sanirimhiçbiri lüks tüketim değil.bunları lüks olarak empoze ediyorlar sadece azla yetinelim diyeee
iyi de çoğu insan kuaföre uğramıyor zaten pandemi de.bugün gene saç boyamı aldım geldim 7.1luks ten ziyade pandemiden dem vurmus sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?