Geçinemeyenler kulübü

Bende bayağı yoğun ombreliyim aslında .niye sana öyle dediysem
beyaz tenli olduğumdan düz kumral saçla yüzüm sopsoluk duruyor o yüzden platin ya da bebek sarısı yoğun röfle yakışıyor sadece.tek rensi denedim bir kere sarı hiçç beğenmedimm.ışıltı da bir fark yaratmadı parama yazık oldu.sık röfleye devam edeceğim o yüzden

sizde sadece geciniyorsunuz bizler gibi karin toklugu yani

Bana da sarı tek renk hiç yakışmadı
.malesef kötü kadinlar gibi oldum oysa elit durur sanmıştım.

Ya ben kuaföre gidemiyorum siz maşallah ombre, ışıltı, kolejen. Hayatımda ilk kez saçımı boyatayım dedim hamile olduğumu öğrendim, zaten 10 aydır da pandemiden dolayı kaşımı bile aldıramıyorum.

Hamilelik sürecinde de bence külfet
Olur da çocuğum filan olursa Allah'ın izniyle
Ben nasıl egilem kıl temizleyem.
kuşum ben bildiğin sivasin killi marti kasli bir bayaniydim lazerle gıcır gıcır oldum, hamile kaldim 37.haftada haberim yokken sancim gelmis o gun kontrolden sonra agdaya gidecektim, sancin var suyun gelmis nereye gidiyosun dediler bana yani kıllar çıktı, ve o halde doguma alacaklardi allahtan agdayi yapacak olan kuzenim di beni odaya aldilar kiz geldi jiletledi beni saolsun.
yani hamileyken o killar yine cikacak ayni derde yine duseceksin

hiçbiri lüks tüketim değil.bunları lüks olarak empoze ediyorlar sadece azla yetinelim diyeee

Martı kaş mı kara kaş kara göz diyorsub ha

hiçbiri lüks tüketim değil.bunları lüks olarak empoze ediyorlar sadece azla yetinelim diyeee
Kesınlıle degıl. Amerıka'da zenginden fakıre fsrketmeksızın agız diş bakımı ve sac bakımına harcanan para saglığa harcanan paradan cokmuş. Bize coook lüks ve idare edilebilşr geliyor bu gıbı seyler.

amerika da fakir denilebilecek insanlar tank gibi jeeplere biniyor benim içinse jeep almak bir hayallll ancak

Ben lüksünden değil de pandemiden dolayı kuaföre gidemiyorum. Kolejeni bir ara araştırdım emzirdiğim için erteledim. Valla bakımın sohbeti bile zevkli oluyor. Nedir sürekli para para para. Kolejen kemikli ette de oluyor. Kemikli eti iyice kaynatıp suyunu içerek kolejen depoluyoruz.

pandemi de ben de kuaföre hiç gitmdim evde kendim boyuyorum kesiyorum saçımı.ama kolejen konusunda yanılıyorsunuz kemikli et suyunu litrelerce için isterseniz asla kolejen takviyesinin yerini tutmuyor.doktorum anlatmıştı şu an tam hatırlayamadım ama kolejen bazı işlemlere tabi olmalıymış vucuda faydalı olabilmesi için.bunu da et veremiyormuş yeterli olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…