- 17 Ocak 2020
- 28.168
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #8.021
Sıkıntılarını anlattım.
Siz anlatmıyor musunuz?
Aileniz, iş hayatınız vs bir şey olunca ve benzer konu gelince ‘bak şöyle oldu bir tanıdığıma şu şekilde çözdüler’ falan diye.
Kendinize mi müslümansınız
o anna gözükmüyor polis vardı sevgilisi en sonn orda kalmıştıkkkksen kimden bahsediyosun kianna mi?
nick degisti bir kac konu daha acti sonra sesi kesildi,o anna gözükmüyor polis vardı sevgilisi en sonn orda kalmıştıkkkk
+18 lik hayatı vardııı vallaaaanick degisti bir kac konu daha acti sonra sesi kesildi,
acayip ekşınlı bi hayati vardi ya
aynen+18 lik hayatı vardııı vallaaaa
Akshshshhadi mısır patlatiyorum gelin buyrun kolada var gömelim.
haci sen niye hep geceleri yapiyosun boyle seylerihadi mısır patlatiyorum gelin buyrun kolada var gömelim.
ıspanaklı yarım tepsi böreği gömdüm bu akşammm gelsinn yağlarrrrrr bıngıl bıngılllllAha
Akshshsh
Kime görmüyoruz ya da mısırı kolayı biz gömemeyiz, zayıf arkadaşlar alsın onları
aslında aynı kişiyiz hadi itiraf edelimmmmmmMutfağı toplayacağım, daha akşam yemeği masada duruyor.
Sonra ceycey falan gider, ondan dersin diye açıklama yaptımbebeklinick
bende bir avuc beyaz leblebi yedimıspanaklı yarım tepsi böreği gömdüm bu akşammm gelsinn yağlarrrrrr bıngıl bıngılllll
yok mümküm değilaslında aynı kişiyiz hadi itiraf edelimmmmmm
suskun hatun kimmm?yok mümküm değil
yeni üye olmuş belli mesaj sayısından falannn.cidden tuhaf bir durummmne bilim benim de dikkatimi cekti
bide en son mesaji cart diye begendi irkildim hayeni üye olmuş belli mesaj sayısından falannn.cidden tuhaf bir durummm
laylon güvenilirdir birşeycik olmazzz
ben de ona şaşırdımmmm konuyu nasıl buldu kim bu kadın ya da adammmm neden beğendiiii kıl oldumm abiiiiibide en son mesaji cart diye begendi irkildim ha
bende cok guvendim kendilerinelaylon güvenilirdir birşeycik olmazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?