Geciyor hayat

Çok doluyum bu konuda o yüzden bunu okuyunca gözüm doldu... Bana da dua eder misin :KK43: öyle bekliyorum o günü, bana da nasip olsun 3. kişilerin o halini görmek yoksa içim hep yanacak gibi geliyor...
Dua ederim tabi Allah yardimcin olsun merak etme yapan elbet kendisi buluyor cezasini.icin yanmasin canim gercekten Allah buyuk cekerler

Sadece 3. Kişiler olduğuna inanamasam da sevindim adınıza :KK66:
Aynen canm tabikide sadece 3.sahislar degil o durumlara gelmemizn esimin dolduruslara gelmeside sebep cok olmustu .agirligini gosteremiyordu ozamanlar sorun kendisiydi basta zatn annesine izin vermicekti basta

☺hayir canim sigirli degnek deymedi tabi gercekci olalim kendisi gormek istemedikleri ama hep bildigi gercekleri gordu.kendi annesi ve kardeslerinin yuvasini dagitmak istedigini gordu .yalanlarina sahit olduvb.
Ne bileyim,senin eşine değnek hafif kalır da,biri sihirli bir odunla evire çevire nazikçe gerçeği gösterdi sandım:sopa::KK56:.Zaten görmek istemeyenden daha kör yoktur,iş gözü açmakta...

Neden acaba ama sende haklisin uzunca bir sure yazamiyorďum malum ikizlerim var teli elime almam cok nadir
Çünki bir yerlerde senin durumunda bir kadının olması ve elimizden bir şey gelmeden adeta seyretmemiz ağırıma gidiyordu.Gerçekten hiç olmamamış olmanı diliyordum.Eşinin aklı daim olsun inşallah,kendi aileni ise sen bilirsin nasıl davranacağını.İyiyken çevrende olurlar büyük ihtimalle.İstiyorsan tadını çıkar,ama,assla,UNUTMA

evliliklerimizi tek zedeleyen 3 sahislardir.

Bence sizin de çok net tecrübe ettiğiniz gibi evliliğimize zarar veren 3. şahıslar değil bu 3. şahısları evliliğimize dahil eden eşlerdir. Ne zaman eşinize resti çekmişsiniz, ne zaman eşiniz aradaki dengeyi kurmayı ve evliliğine karıştırmamayı öğrenmiş o zaman mutlu olmuşsunuz. Yoksa o 3. şahıslar hala hayatta. Hala da eşiniz izin verse karışırlar size. Zarar veren onlar değil onları hayatımıza dahil edenler.

Bence sizin de çok net tecrübe ettiğiniz gibi evliliğimize zarar veren 3. şahıslar değil bu 3. şahısları evliliğimize dahil eden eşlerdir. Ne zaman eşinize resti çekmişsiniz, ne zaman eşiniz aradaki dengeyi kurmayı ve evliliğine karıştırmamayı öğrenmiş o zaman mutlu olmuşsunuz. Yoksa o 3. şahıslar hala hayatta. Hala da eşiniz izin verse karışırlar size. Zarar veren onlar değil onları hayatımıza dahil edenler.
Tamamen aynı düşünüyorum.Eski mahallemizdeki sevdiğimiz bir abla,kayınvalide olunca, bambaşka yüzüyle tanıdık.Gelinini oğluna 2 ci filan şikayetinde,oğlu demiş ki,anne,eşimi seviyorum,bizim hiç bir sorunumuz yok,senin de onu üzmeni,yada bana şikayet etmeni istemiyorum.Ablanın içinde yine volkanlar var ama,kızım,ne pişireyim sana yavrum diye gelinini arıyor,geleceklerinde.
Aynı kadın, yüz bulduğu yeğeninin eşine kayınvalidelik yapmaktan geri kalmıyor ama.
Olay, kesinlikle erkekte bitiyor.
Visne27 Visne27 bebeklerini tebrik ederim bu arada,mutlu, umutlu bir hayat yaşasınlar.

Ne bileyim,senin eşine değnek hafif kalır da,biri sihirli bir odunla evire çevire nazikçe gerçeği gösterdi sandım:sopa::KK56:.Zaten görmek istemeyenden daha kör yoktur,iş gözü açmakta...
Aynen canim haklisin .bizimkine odunda az kalirdi ama cok umut bagladigi kislerden darbe yiyince buyuk bir sarsilma yasadi .

Çünki bir yerlerde senin durumunda bir kadının olması ve elimizden bir şey gelmeden adeta seyretmemiz ağırıma gidiyordu.Gerçekten hiç olmamamış olmanı diliyordum.Eşinin aklı daim olsun inşallah,kendi aileni ise sen bilirsin nasıl davranacağını.İyiyken çevrende olurlar büyük ihtimalle.İstiyorsan tadını çıkar,ama,assla,UNUTMA
Canim o kadar guzel deyindinki bir konuya ben ailemin yaptiklarini asla ama unutmuyorum.iyi gunumde sahte olarak yanimdalar kotu durumda ise sirtini donduler onlari Allaha havel ettim ama yaptiklarini asla unutmicam

Yorumun icin tesekkur ederim basta canm oyle esim basta cok taviz verdi onlara beni ezmelerine hor gormelerine tavrini gostrremedi oyuzden oyle cektim.Ama simdi gercekleri gordugu icin neyin ne oldugunu biliyor kim ne derse savunuyor beni cunku hakkiyim.ayriyeten dedigin gibi suan bile esim veni savunmasa ayni kv hareketlerine devam eder

Tamamen aynı düşünüyorum.Eski mahallemizdeki sevdiğimiz bir abla,kayınvalide olunca, bambaşka yüzüyle tanıdık.Gelinini oğluna 2 ci filan şikayetinde,oğlu demiş ki,anne,eşimi seviyorum,bizim hiç bir sorunumuz yok,senin de onu üzmeni,yada bana şikayet etmeni istemiyorum.Ablanın içinde yine volkanlar var ama,kızım,ne pişireyim sana yavrum diye gelinini arıyor,geleceklerinde.
Aynı kadın, yüz bulduğu yeğeninin eşine kayınvalidelik yapmaktan geri kalmıyor ama.
Olay, kesinlikle erkekte bitiyor.
Visne27 Visne27 bebeklerini tebrik ederim bu arada,mutlu, umutlu bir hayat yaşasınlar.
Saol canim cok trsekkur ederim zaten bebeklerim yasama sevinci oldular bana

Canim o kadar guzel deyindinki bir konuya ben ailemin yaptiklarini asla ama unutmuyorum.iyi gunumde sahte olarak yanimdalar kotu durumda ise sirtini donduler onlari Allaha havel ettim ama yaptiklarini asla unutmicam
Eşin madem iyi bir yola girdi,ailene inat daha da iyi ol,kenetlenin sımsıkı,ama asla acizleşmeden,eğilip bükülmeden...Erkeklerde,aslında genel olarak insanlarda,acizi ezme dürtüsü var.
İçin yıkılsa bile,dışın dik dursun.Ailen sana yaptıklarını aklından bile geçiremesin.

Eşin madem iyi bir yola girdi,ailene inat daha da iyi ol,kenetlenin sımsıkı,ama asla acizleşmeden,eğilip bükülmeden...Erkeklerde,aslında genel olarak insanlarda,acizi ezme dürtüsü var.
İçin yıkılsa bile,dışın dik dursun.Ailen sana yaptıklarını aklından bile geçiremesin.
Evet arkadasim aynen oyle suan da oyle davraniyorum bu yasadiklarimdan sonra babamdan da nefret ettim simdi diceksin okadar mi .babam bana dediki ya gidersin uada seni oldururuz dedi dusene biliyormusun insan bunu evladina dermi canm:((

Evet arkadasim aynen oyle suan da oyle davraniyorum bu yasadiklarimdan sonra babamdan da nefret ettim simdi diceksin okadar mi .babam bana dediki ya gidersin uada seni oldururuz dedi dusene biliyormusun insan bunu evladina dermi canm:KK43:(
O kadar mı demeyeceğim,haklısın diyeceğim yalnızca.Ben evlendiğimde kayınvalidem,ne var birşey dediysem o kadar,haksız da olsam kızın özür dilesin,ben büyüğüm dediğinde babam dedi ki,
Bu büyük küçük meselesi değil,haklı haksız meselesidir.
Ben çocuklarıma öyle öğrettim.Benim kızım saygısızlık etmez,ederse de özrünü diler,benim söylememe gerek yok böyle birşeyi.Sizinde bu kadar bilinen bir insanlık kuralını bildiğinizi var sayıyorum dedi.Baba dediğin dağ olmalı,sırtını güvenle dayadığın...

Son düzenleme:
Babani
O kadar mı demeyeceğim,haklısın diyeceğim yalnızca.Ben evlendiğimde kayınvalidem,ne var birşey dediysem o kadar,haksız da olsam kızın özür dilesin,ben büyüğüm dediğinde babam dedi ki,
Bu büyük küçük meselesi değil,haklı haksız meselesidir.
Ben çocuklarıma öyle öğrettim.Benim kızım saygısızlık etmez,ederse de özrünü diler,benim söylememe gerek yok böyle birşeyi.Sizinde bu kadar bilinen bir insanlık kuralını bildiğinizi var sayıyorum dedi.Baba dediğin dağ olmalı,sırtını güvenle dayadığın...
Babani trebrik ediyorum cok gzuzel demis hakli yada haksiz oyle benim babam hakli olfugumu bildigi halde bana oyle davrandilar cok yaraladilar cocuk dunyayaa getirmek marifet degil onemli olan iyi bir baba ve anne olmaktir malasef bizimkiler olmadi ayni sekildene uzucu ki insan babasini annesini secemiyor

Back
X