- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.106
- 133
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
itiraz edinBabamın arabasini ben kullanıyorum. Bugün eve ceza makbuzu gelmiş. Hiz sınırından radara düşmüşüm. Yazıldığı yer çok ters diğer ilin sınırı. Ya gitmedim diyorum babam inanmiyor. Merkeze diye arabayla nerelere gidiyorsun kim bilir diyor. Cildircam ya gitmedim ki. 230 lira lanet olsun öderim cezayı ama gitmedim. Babamda durup dururken yazdılar bizim arabaya zaten diyor. Ogün arabayla disardaydim ama merkezdeydim, merkezden çıkmadım bile cildircam ben ya. Nereye gitmem lazım aslını öğrenmek için. Merkezden çıkmayıp o ilin sınırına gitmedigime eminim
Avukat mi? Kendim halledemem mi. Avukata şart mıdır acaba bilginiz var mıbana birkaç sene önce ceza gelmişti
güya ben 3 kez farklı tarihlerde istanbulda! köprüden geçmişim! ama ücret ödememişim.
zaten İstanbulda yaşamiyorum ve araba ile hiç gitmedim İstanbula
birde faize binmiş, ödememişim falan. Tam saçmalık
900 lira cıvarı bi rakamdı
Avukata verdim. İtiraz etti. Kapandı konu cezayıda ödemedim.
Avukat mi? Kendim halledemem mi. Avukata şart mıdır acaba bilginiz var mı
Görüntü isteyin.Babamın arabasini ben kullanıyorum. Bugün eve ceza makbuzu gelmiş. Hiz sınırından radara düşmüşüm. Yazıldığı yer çok ters diğer ilin sınırı. Ya gitmedim diyorum babam inanmiyor. Merkeze diye arabayla nerelere gidiyorsun kim bilir diyor. Cildircam ya gitmedim ki. 230 lira lanet olsun öderim cezayı ama gitmedim. Babamda durup dururken yazdılar bizim arabaya zaten diyor. Ogün arabayla disardaydim ama merkezdeydim, merkezden çıkmadım bile cildircam ben ya. Nereye gitmem lazım aslını öğrenmek için. Merkezden çıkmayıp o ilin sınırına gitmedigime eminim
onu sikeyet et bizede geldi gecmedigimiz bi sehirden diyim sikayet et ve plaka iste biz sikayet ettşk sonra anlasıldı bizim degil ceza cünkü artık ceza kesildiginde resim yada video göstermek zorundalar trafık subeye git görüntüleri izleBabamın arabasini ben kullanıyorum. Bugün eve ceza makbuzu gelmiş. Hiz sınırından radara düşmüşüm. Yazıldığı yer çok ters diğer ilin sınırı. Ya gitmedim diyorum babam inanmiyor. Merkeze diye arabayla nerelere gidiyorsun kim bilir diyor. Cildircam ya gitmedim ki. 230 lira lanet olsun öderim cezayı ama gitmedim. Babamda durup dururken yazdılar bizim arabaya zaten diyor. Ogün arabayla disardaydim ama merkezdeydim, merkezden çıkmadım bile cildircam ben ya. Nereye gitmem lazım aslını öğrenmek için. Merkezden çıkmayıp o ilin sınırına gitmedigime eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?