Gecmedigim yolda ceza kesilmiş babam bana inanmiyor

BlancKahkul

Allah var, Allah yâr..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
3.195
4.106
133
Babamın arabasini ben kullanıyorum. Bugün eve ceza makbuzu gelmiş. Hiz sınırından radara düşmüşüm. Yazıldığı yer çok ters diğer ilin sınırı. Ya gitmedim diyorum babam inanmiyor. Merkeze diye arabayla nerelere gidiyorsun kim bilir diyor. Cildircam ya gitmedim ki. 230 lira lanet olsun öderim cezayı ama gitmedim. Babamda durup dururken yazdılar bizim arabaya zaten diyor. Ogün arabayla disardaydim ama merkezdeydim, merkezden çıkmadım bile cildircam ben ya. Nereye gitmem lazım aslını öğrenmek için. Merkezden çıkmayıp o ilin sınırına gitmedigime eminim

Çevre yoluna da güya radar koymuşlar, işaret uyarı da yok, 500 TL ceza geldi.... Neymiş 110 km hız limiti olan yolda o an hız limitini 50 km yapmışlar, bizde 65 km ile gidiyormuşuz...çıldırmamak elde değil....

Babamın arabasini ben kullanıyorum. Bugün eve ceza makbuzu gelmiş. Hiz sınırından radara düşmüşüm. Yazıldığı yer çok ters diğer ilin sınırı. Ya gitmedim diyorum babam inanmiyor. Merkeze diye arabayla nerelere gidiyorsun kim bilir diyor. Cildircam ya gitmedim ki. 230 lira lanet olsun öderim cezayı ama gitmedim. Babamda durup dururken yazdılar bizim arabaya zaten diyor. Ogün arabayla disardaydim ama merkezdeydim, merkezden çıkmadım bile cildircam ben ya. Nereye gitmem lazım aslını öğrenmek için. Merkezden çıkmayıp o ilin sınırına gitmedigime eminim
itiraz edin
mobese görüntüsünü talep edin

bana birkaç sene önce ceza gelmişti
güya ben 3 kez farklı tarihlerde istanbulda! köprüden geçmişim! ama ücret ödememişim.
zaten İstanbulda yaşamiyorum ve araba ile hiç gitmedim İstanbula
birde faize binmiş, ödememişim falan. Tam saçmalık
900 lira cıvarı bi rakamdı
Avukata verdim. İtiraz etti. Kapandı konu cezayıda ödemedim.

Bence itiraz etmekle fayda var. Bir itiraz dilekçesi yazıp ilgilenen kuruma gönderin. Dilekçe de mobese kayıtlarını istediğinizi yazmayı unutmayın.

bana birkaç sene önce ceza gelmişti
güya ben 3 kez farklı tarihlerde istanbulda! köprüden geçmişim! ama ücret ödememişim.
zaten İstanbulda yaşamiyorum ve araba ile hiç gitmedim İstanbula
birde faize binmiş, ödememişim falan. Tam saçmalık
900 lira cıvarı bi rakamdı
Avukata verdim. İtiraz etti. Kapandı konu cezayıda ödemedim.
Avukat mi? Kendim halledemem mi. Avukata şart mıdır acaba bilginiz var mı

Avukat mi? Kendim halledemem mi. Avukata şart mıdır acaba bilginiz var mı

yani öyle mahkeme vs olmamıştı, sanırım dilekçe tarzı bişey yazmıştır. Burda avukat arkadaşlar görürse bilgi verirler belki, sanırım avukatsızda halledebilecek birşeydir.
Çok ilgilenmedim ozaman konuyla, bikaç ay sonra konu kapandı diye haber vermişti bana sadece.

Görüntü isteyin.

Fotoğraf talep edin. Geçen babama da öyle bir ceza gelmiş. Plakanın 1 harfi yanlış yazılmış, üstelik ceza kesilen araç motorsiklet babamınki otomobil :olamaz:
Kendinizden eminseniz itiraz edin.

onu sikeyet et bizede geldi gecmedigimiz bi sehirden diyim sikayet et ve plaka iste biz sikayet ettşk sonra anlasıldı bizim degil ceza cünkü artık ceza kesildiginde resim yada video göstermek zorundalar trafık subeye git görüntüleri izle

Görüntü isteyin. Bildiğim kadarıyla (yanlış da biliyor olabilirim) radarlar görüntü de alıyorlar.

Back
X