- Konu Sahibi askkirmizi
Arkadaslar 15-20 gundur icimde hic gecmek bilmeyen bir can sıkıntısı var, tv izlerken, yemek yerken, kitap okurken, insan arasindayken vs hep bu durum boyle hic gecmiyor. Boyle donemlerim oldugu oldu ama bu seferki gecmek bilmiyor. Sevdicegim cok uzaklarda daha 1-2 ay onu goremeyecegim, o olmadigi icinde hersey anlamsiz gelmeye basladi, sosyal sitelerdede gunluk hayatimdada goruyorum sevgili, nisanli evliler nekadar mutlu hep beraberler, tatil yapiyor gezip egleniyorlar, ben ise yalnizim hep sevdigimi bekliyorum hemen simdi yanimda olmasina cok ihtiyacim var ama malesef olamayacak daha belirli bir sure gelmesini bekleyecegim.
Bana ne onerirsiniz arkadaslar? Ben kendimden bu halimden biktim, surekli uyumak istiyorum ama hep uyuyamiyor ki insan keske hic uyanmadan uyuyabilsem bir gun uyansam ve bu can sıkıntısı gecip gitse. Sevdigim geldiginde gececek biliyorum yanimda olsa gececek ama o gelene kadar boyle yasayamam bu duygu hep icimde gecmek bilmiyor, cok mutsuzum. ne yapmaliyim?
gercekten kendimi beraber hissediyorum mutsuzum
Bana ne onerirsiniz arkadaslar? Ben kendimden bu halimden biktim, surekli uyumak istiyorum ama hep uyuyamiyor ki insan keske hic uyanmadan uyuyabilsem bir gun uyansam ve bu can sıkıntısı gecip gitse. Sevdigim geldiginde gececek biliyorum yanimda olsa gececek ama o gelene kadar boyle yasayamam bu duygu hep icimde gecmek bilmiyor, cok mutsuzum. ne yapmaliyim?
gercekten kendimi beraber hissediyorum mutsuzum