Gecmek bilmeyen can sıkıntısı

askkirmizi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
16
1
3
Diğer
Arkadaslar 15-20 gundur icimde hic gecmek bilmeyen bir can sıkıntısı var, tv izlerken, yemek yerken, kitap okurken, insan arasindayken vs hep bu durum boyle hic gecmiyor. Boyle donemlerim oldugu oldu ama bu seferki gecmek bilmiyor. Sevdicegim cok uzaklarda daha 1-2 ay onu goremeyecegim, o olmadigi icinde hersey anlamsiz gelmeye basladi, sosyal sitelerdede gunluk hayatimdada goruyorum sevgili, nisanli evliler nekadar mutlu hep beraberler, tatil yapiyor gezip egleniyorlar, ben ise yalnizim hep sevdigimi bekliyorum hemen simdi yanimda olmasina cok ihtiyacim var ama malesef olamayacak daha belirli bir sure gelmesini bekleyecegim.
Bana ne onerirsiniz arkadaslar? Ben kendimden bu halimden biktim, surekli uyumak istiyorum ama hep uyuyamiyor ki insan keske hic uyanmadan uyuyabilsem bir gun uyansam ve bu can sıkıntısı gecip gitse. Sevdigim geldiginde gececek biliyorum yanimda olsa gececek ama o gelene kadar boyle yasayamam bu duygu hep icimde gecmek bilmiyor, cok mutsuzum. ne yapmaliyim?
gercekten kendimi beraber hissediyorum mutsuzum

Eşim çalışıyor,bayram var ama hiç hissetmiyorum,aileler memlekette,buradaki arkadaşlarım ailesiyle falan gezmelerde,yalnızım,bebek istiyordum ama düşük yaptım,kpss ye çalıştım ama yeterli puan alamadım,şimdi ev üstüme geliyor falan..yardım edemicem sizee:50:

Eşim çalışıyor,bayram var ama hiç hissetmiyorum,aileler memlekette,buradaki arkadaşlarım ailesiyle falan gezmelerde,yalnızım,bebek istiyordum ama düşük yaptım,kpss ye çalıştım ama yeterli puan alamadım,şimdi ev üstüme geliyor falan..yardım edemicem sizee:50:

insallah tez zamanda hayatimizda hersey yoluna girer
diger insanlar nasil bukadar mutlu, hayatlarina hersey yolunda, her istedikleri oluyor en azindan cevremdekiler oyle, isyan etmek istemiyorum ama istemedende olsa isyan etmis oluyorum Allah kaderimizi guzel eylesin :26:

Herkes hayatinda ara ara boyle olur ki :-(
Sosyal sitelerde ki paylasimlara hic takilma bence. Millet sadece gosteris. Hayatunin monotonlugundan da sıkılmıs olabilirsin. Yeni seyler kesfet, yeni yerlere git. Degisiklik iyidir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

insallah tez zamanda hayatimizda hersey yoluna girer
diger insanlar nasil bukadar mutlu, hayatlarina hersey yolunda, her istedikleri oluyor en azindan cevremdekiler oyle, isyan etmek istemiyorum ama istemedende olsa isyan etmis oluyorum Allah kaderimizi guzel eylesin :26:

umarim..ben isyan etmiyorum etmemde sukur sagligimz yerinde ozguruz ac degil acikta degiliz ama bugun skldim iste.yarina gecer..sizdede oyledir.adet donmleri havalar vs den de etkileniyoruz.cevredekilerinde illaki baska dert skntisi vardir herkes dort dortluk degilki bosverin baskalarini dusunmeyin

İnsanların mutlu olduklarını nerden biliyosun ki. En azından sevdiğin var ve kavuşacaksın. Dönem dönem oluyo bu tür hisler ama sen tüm mutluluğunu sevgiline bağlarsan acı çekersin kendini de mmutlu edebilmelisin

Adet dönemine yakin misin o acayip etkiliyor bazen :)

Disari CIK yürüyüş yap çok iyi geliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben konuya farkli yönden bir yorum yapicam canim. Sevgilini hayatinin merkezi yapma hayatinda bir parca olsun sadece .Onsuzda gezebil mutlu olabil birey olabil. Mutlulugunun kaynagi o olmasin.Dort yilin her gunu sevgilisini dusunen o mutlu olsun diye çabalayan arkadaslarindan cevresinden kendisini soyutlayip sadece sevdigi adam olsa yetecegini dusunen biri olrak yaziyorum.şuan geriye baktigimda elimde ne var biliyormusun boşa gitmis koskoca bir 4 yil. Suan ben evde kös kös otururken onsuz elimi kolumu koyacak yer bulamazken o simdi arkadaslari akrabalari ile bayram yapiyor . Cunku o hayatindan taviz vermedi hersey oldugu gibi duruyor.Yapmayalim nolur bayanlar olarak bu fedakarligi bu teslimiyeti artik yapmayalim.şimdi kendine gel ve hayatinin gunlerinin kiymetini bil :)))

Ben konuya farkli yönden bir yorum yapicam canim. Sevgilini hayatinin merkezi yapma hayatinda bir parca olsun sadece .Onsuzda gezebil mutlu olabil birey olabil. Mutlulugunun kaynagi o olmasin.Dort yilin her gunu sevgilisini dusunen o mutlu olsun diye çabalayan arkadaslarindan cevresinden kendisini soyutlayip sadece sevdigi adam olsa yetecegini dusunen biri olrak yaziyorum.şuan geriye baktigimda elimde ne var biliyormusun boşa gitmis koskoca bir 4 yil. Suan ben evde kös kös otururken onsuz elimi kolumu koyacak yer bulamazken o simdi arkadaslari akrabalari ile bayram yapiyor . Cunku o hayatindan taviz vermedi hersey oldugu gibi duruyor.Yapmayalim nolur bayanlar olarak bu fedakarligi bu teslimiyeti artik yapmayalim.şimdi kendine gel ve hayatinin gunlerinin kiymetini bil :)))

canim cok tesekkur edrim bu guzel yorumun icin, bunu bende dusundum cok kez dusundum ama uygulayamiyorum. Kisisel gelisime yoneldim onsuzda mutluyum, hayatimda hersey olmasi gerektigi gibi vs tarzi olumlamalar yaptim her gun ayna karsisinda ama yok olmuyor. Sonuc hep ayni yere cikiyor mutsuzlugumun bu can sıkıntımin kotu hissetmemim en asil sebebi sanki onun uzakta olmasi-hep boyle islemis bilincaltima degistiremiyorum. O burda olsa beraber olucaz bizde baskalari gibi gezip eglenicez vs hep onunla herseyi kuruyorum, yalniz bir hicim sanki. Bu dusunceden nefret ediyorum ama gel gor ki degistiremiyorum:26:

Back
X