Geçmek bilmeyen mide yanması

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri, hatta hamile belirtisi olarak mide yanması oldu diyebilirim. 16. Haftamdayım ve hala mide yanması geçmek bilmedi. Doktor rennie ve gaviscon önerdi. Rennie hiç işe yaramadı. Gaviscon da en fazla yarım saat rahatlattı. Napsam geçmedi. Benim gibi mide yanması yaşayanlar var mı. Bunun için neler yapıyorsunuz. Cayır cayır yanıyorum yaaaa

Hamile olduğumu öğrendiğimden beri, hatta hamile belirtisi olarak mide yanması oldu diyebilirim. 16. Haftamdayım ve hala mide yanması geçmek bilmedi. Doktor rennie ve gaviscon önerdi. Rennie hiç işe yaramadı. Gaviscon da en fazla yarım saat rahatlattı. Napsam geçmedi. Benim gibi mide yanması yaşayanlar var mı. Bunun için neler yapıyorsunuz. Cayır cayır yanıyorum yaaaa
Limonlu tuzlu ayva çok iyi geliyor. Bir de bal ve zencefil karışımı

Dogurdugum gün hiçbir mide yanması ve bulantısı kalmadı 😁 Ondan önce 5.5 ay istifra ettim 9 ay aç gezdim.Dogumu yaptım 2 saat sonra abartısız aç kalmış insanlar gibi kahvaltı ettim 😊 Ve ne dedilerse yaptım fayda etmedi.Yesillik yememeye özen gosterdim.O zaman biraz daha rahattım .

Back
X