Bebek Beslenmesi Geçmek bilmeyen pişik

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ne ilaç ne dr geçirdi bebegimin yaralarını kızlar bebegimi kükürtlü suya götürdüm bizim burdaki bide çamura buladım heryerini evede hem su hemde çamur getirdim hergün kür yapıyorum veeeeeeeeee kızlar hiç bişey kalmadı nerdeyse hepsini kuruttu süper ya ne varsa dogada var benim gibi olanlara bende bunu öneririrm çok yararını görürsünüz dr inanmıyorum bu konuda artık kuaförler gibi:S
kaç kere gittim paso krem şurup verdi sırf eczaneyle anlaşmalı ya dayıycak ilacı onlar dahada beter yapmıştıı doga sen süpersin:))

bolca hametanın pomadını yada arko kremin klsaiğini dene, bende pişikle çok uğraştık, arko krem sayesinde piikten korkmuyorum artık.

canım ıslak ve nemli bırakma bi tulbentile orayı sık s ık kurula ve sık sık banyo yaptır ve kuruduğundan emin ol ve bi krem önericem TROSYD

Bezin kalitesi ve değiştirme sıklığı çok önemli yani ne kadar kuru o kadar az pişik. Bide altını kapatırken pişik spreyinden bi kez sıkınca pişik falan kalmıyo...zemuszemus

Pişikler, kızarıklıklar için zeytinyağı kullanın arkadaşlar, bana teşekkür edersiniz:))

Bezin kalitesi ve değiştirme sıklığı çok önemli yani ne kadar kuru o kadar az pişik. Bide altını kapatırken pişik spreyinden bi kez sıkınca pişik falan kalmıyo...zemuszemus

pişik spreyimi var oda neee ???
ilk kez duydummmm nasıl birsey???

aynı problemi bende yaşıyorum geçmiyor yaaa o çene altı kükürtlü suya götüremeyiz bualarda yok ama acaba başka bi yerde satılırmı ki. lütfen yardım

aynı problemi bende yaşıyorum geçmiyor yaaa o çene altı kükürtlü suya götüremeyiz bualarda yok ama acaba başka bi yerde satılırmı ki. lütfen yardım

ense ve çene altı isilik benzeri şeyler için ilk aylarda doktorumuz az karbonatlı suyla sil demişti. düzenli kullanıldığında hemen geçiriyordu. 8,5 aylıkken yine bu sefer boyundan kollara yayılan bir şeyler oldu, bu sefer de bepanten sür dedi o da geçirdi. ama kendi doktorunuza danışın tabi.
bübchenin bebe kremleri ve popo için mothercare'in pişik kremi de çok iyi bence.

mrhlar ben yeni üyeyim ve ilk kez yazıyorum benim de oğlum 50 günlük boynunun altında kıvrık yerlerinde pişikler oldu kıpkırmızı bizde dr nin verdiği kremlerden sürdük geçirmedi o dediğiniz kremi alayım bari zeytinyağıda ii geliyormuş iltihaplanmadan çaresine bakmam lazım

bende aynı dertten muzdariptim.. kayınvalidem eczaneye sormus ,eczanelerin pişik için hazırladığı özel karışımlar varmış ondan hazırlatıp getirmişşş 2 günde geçioooo cok memnun kaldım valllaaa...siz de sorun eczanelere bence kendi karışımları var mı die:...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…