Sivilceli Ciltler Geçmek bilmeyen sivilceler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Angel3435

Psikolojik Danışman Adayı :)
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
142
76
13
Öncelikle merhabalar :KK52: erkek arkadaşımın yüzünde gerçekten çok fazla sivilce vardı, birlikte doktora gitmeye karar verdik, aknetrent isimli bir hap ve krem verdi. Bu ilacın çok fazla yan etkisi olmasıyla birlikte çok kuvvetli bir ilaç olduğunu duydum ancak başlarda az birşey etki yaratmasına rağmen 4 aydır hiçbir sonuç elde edemedik hala kullanmaya devam ediyor. Burda çörekotu yağını öven bir arkadaşa rast geldim, en kısa zamanda alıp onu da denemeye başlicaz fakat sizlere de sormak danışmak istedim gerçekten etki eden, yüzünüzdeki sivilceleri, kızarıklıklarını götüren bir ürün ya da herhangi bir yöntem oldu mu ? Bir de burun kısmında da koyu renkli çiller mevcut ama fazla değil bunun içinde bir öneriniz var mı acaba ?

Canım ben doktor tavsiyesiyle ilaçlar kullandım o hapı hiç kullanmadım ama bu konuda söyleyebileceğim şeyler var :KK49: Öncelikle o hapı verdiyse sivilceler ilaç tedavisine cevap vermeyecek nitelikte demek ki.Kullanmayı bırakmasın ona devam etsin.Oda arkadaşım kullanıyordu dediğin gibi çok yan etkisi var ama herkeste aynı olmuyor.Oda arkadaşım hiç bırakmadı şu an görsen inanamazsın gözenekleri bile kayboldu.Sınıf arkadaşımda aynı şekilde ama herkeste dediğim gibi farklı mesela birinde hiç kusma dönemi olmadı diğerinde önce sivilcenin kusma dönemi oldu sonra tedavi etti.Zaten o ilaç kullanılırken düzenli doktora gidiliyor benim bildiğim, doktor ona en iyi bilgiyi verir.Şunu da eklemek isterim ilaç kullanmaya başlayınca sonuç gitgide güzel bir hal alıyor ve inan insan doğal şeylere bakmıyor.

Canım ben doktor tavsiyesiyle ilaçlar kullandım o hapı hiç kullanmadım ama bu konuda söyleyebileceğim şeyler var :KK49: Öncelikle o hapı verdiyse sivilceler ilaç tedavisine cevap vermeyecek nitelikte demek ki.Kullanmayı bırakmasın ona devam etsin.Oda arkadaşım kullanıyordu dediğin gibi çok yan etkisi var ama herkeste aynı olmuyor.Oda arkadaşım hiç bırakmadı şu an görsen inanamazsın gözenekleri bile kayboldu.Sınıf arkadaşımda aynı şekilde ama herkeste dediğim gibi farklı mesela birinde hiç kusma dönemi olmadı diğerinde önce sivilcenin kusma dönemi oldu sonra tedavi etti.Zaten o ilaç kullanılırken düzenli doktora gidiliyor benim bildiğim, doktor ona en iyi bilgiyi verir.Şunu da eklemek isterim ilaç kullanmaya başlayınca sonuç gitgide güzel bir hal alıyor ve inan insan doğal şeylere bakmıyor.
Canım aynı ilaçtan bende kullanmıştım ama çok fazla yan etkisini gördüğüm için bırakmak zorunda kaldım benim öyle inatçı sivilcelerim yoktu zaten boyunda leke şeklinde çok az vardı. Bende arkadaşıma öyle dedim her ay doktora gitmen gerekirdi dedim çünkü tahminimce ilacın dozunu arttıracaktı. Bende her zaman 30 luk alacağına bu sefer 40 lık devam et dedim şuan doktora gitme gibi bir durumu yok çünkü. Bana bile doktor ilkinde 50lik vermişti sana ne kâr etsin demiştim bakalım ne olacak.

O kadar inatçı değilse doktor hata yapmış senin için niye böyle ağır bir ilaç verdi ki :O gerçi bi bildiği vardır demek lazım.Aynen canım benim arkadaşımda her gidişinde dozu artıyordu ve kan tahlili yapıldığı için durum anlaşılıyor.Canım kullanan biri olarak sen daha iyi bilirsin zaten sabır işi işte ben düzeleceğini düşünüyorum ama doktorla devam etse çok daha iyi anlaşılan erkekler biz kadar önemsemiyor ve düzene gelemiyor :) Bir de ben benzamycin kullanmıştım çok memnun kaldım herkes fark etmişti iyileşmeyi öneri olarak bunu da sunayım :anneadayı:

O kadar inatçı değilse doktor hata yapmış senin için niye böyle ağır bir ilaç verdi ki :O gerçi bi bildiği vardır demek lazım.Aynen canım benim arkadaşımda her gidişinde dozu artıyordu ve kan tahlili yapıldığı için durum anlaşılıyor.Canım kullanan biri olarak sen daha iyi bilirsin zaten sabır işi işte ben düzeleceğini düşünüyorum ama doktorla devam etse çok daha iyi anlaşılan erkekler biz kadar önemsemiyor ve düzene gelemiyor :) Bir de ben benzamycin kullanmıştım çok memnun kaldım herkes fark etmişti iyileşmeyi öneri olarak bunu da sunayım :anneadayı:
Evet o kremi bende duydum söyledim hatta arkadaşıma da alır dener onu da çok teşekkürler herşey için :KK68:

Back
X