Hanımlar merhaba
4 gündür başım resmen çatlıyor tam alnım ve şafaklar ağrı kesici 1 saat iyi geliyor sonra yine aynı sabahtan akşama kadar gecmiyor. Kbb ye gittim akut sinüzit olma ihtimali var dedi ama net bisey demedi basina gelen var mı lütfen yazsin
Baş ağrısı ile birlikte mide bulantısı varmı migrendir belki stresli bir dönemdemisiniz başınıza buz koyun ağrı kesici alıp gözlerinizi baglayın karanlık odada uyumaya çalışın nane yağı varsa başınıza masaj yapın geçmiş olsun geçmezse acilde agrı kesici yaptırın
Hanımlar merhaba
4 gündür başım resmen çatlıyor tam alnım ve şafaklar ağrı kesici 1 saat iyi geliyor sonra yine aynı sabahtan akşama kadar gecmiyor. Kbb ye gittim akut sinüzit olma ihtimali var dedi ama net bisey demedi basina gelen var mı lütfen yazsin
Merhaba sinem .1aydir bendede baş tepesinde yanma var yastıkta birden basınç yapıyor patlayacak gibi oluyor bu daha öncede oluyordu ama kafamı oynatinca geçiyordu. Kafam taş gibi oluyordu .1aydir yanma ve ağrı oluyor yanma daha çok oluyor .mr çektirdim ilki temiz çıktı doyerini bekliyorum ama oda temiz çıkacak eminim. Bence en büyük etken stres aile içi stres başka hiçbir etken değil. Ben şahsen öyle düşünüyorum sağa baksam sorun sola baksam sorun kafaya taka taka kendimizi bitirdik kimseye birsey olduğu yok . Bir psikiyatri ye gideceğim bakalım belki iyi gelir sanada geçmiş olsun kardesim