geçmeyen başağrısı

limonludondurmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
1.345
722
123
32
arkadaşlar 6+1 günlük gebeyim mide bulantısına neysede başağrısı geçmiyor çalışıyorum birde mahvetti beni. buna bi çözümüz var mıdır :(

eğer migren tarzı bir ağrıysa işyerinde geçmesi çok zor canım rapor al 2 gün evde dinlen işyerine gebeliğini bildirmiş miydin?

Benim bildiğim zorda kalınca parol içiliyor bitkisel olduğu için benim ablam hemşire hastanede migren ve baş ağrısı ile gelenlere jinekolog parol serum takıyor.. yinede zorda kalmadan tercih etme bence canım geçmiş olsun

eğer migren tarzı bir ağrıysa işyerinde geçmesi çok zor canım rapor al 2 gün evde dinlen işyerine gebeliğini bildirmiş miydin?
migrenim yok normalde bebeği öğrenmeden öncede ağrıyodu meğer ondan aprıyormuş şimdide bulantıyla birleşti çok kötü oldum dua falan okuyarak rahatlamaya çalışıyorum ilaç içmek istemiyorm iş yeri biliyor gebeliğimi

Benim bildiğim zorda kalınca parol içiliyor bitkisel olduğu için benim ablam hemşire hastanede migren ve baş ağrısı ile gelenlere jinekolog parol serum takıyor.. yinede zorda kalmadan tercih etme bence canım geçmiş olsun
bende ilac içmk istemiyorum açıkcası çok zorda kalmadan dediğin gibi parol en zararsızı. Dua falan okuyorum Rabbim yardımcımız olsunn :(

migrenim yok normalde bebeği öğrenmeden öncede ağrıyodu meğer ondan aprıyormuş şimdide bulantıyla birleşti çok kötü oldum dua falan okuyarak rahatlamaya çalışıyorum ilaç içmek istemiyorm iş yeri biliyor gebeliğimi
işyerinde biliyorsa kendini zorlama daha fazla bir iki gün dinlen evde canım hemen ilacı düşünme soğuk sıcak uygula nane yağı kolonya dene

ilk 3 ay hormonlar yüzünden şiddetli başağrıları olabiliyor. Ben zaten migren hastası olduğum için ağrıları da torpilli çekiyordum. Günde 3-4 kez parol atıyordum 1 nebze iyi geliyordu. iki hamileliğimde de ilk 3 ay kutu kutu parol içmişimdir. Kendimize eziyet etmeyin parol için allahım izniyle bebekciğe hiçbir zararı olmuyor.

Back
X