Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam teşekkür ederim
Ya sanmam kendi istememişti beniMesaj attıktan sonra senin başına musallat olup , yıkmasın dikkat etmalum bağımlısı ya , hiç mi korkmuyorsunuz onca haberlerden zorla bulaşıyorsunuz
İnsanlık görevimi yapmak,sonuçta hukukumuz var deprem bu düşman olsa sorulur yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum.madde bağımlısını kendine bulaştırıp ne yapıcaksın amaç ne yani?
Bir sene once bir hafta konuştuğun insanla ne hukuku Allah askina. Hani duzgun bir adam olur, uzun sure konusursun da neyse.İnsanlık görevimi yapmak,sonuçta hukukumuz var deprem bu düşman olsa sorulur yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum.
İnsanlık görevimi yapmak,sonuçta hukukumuz var deprem bu düşman olsa sorulur yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum.
İnsanlık görevi bu değildir git yardım kuruluşunda çalış,git bir yaşlıya yardım et,bağış yap,gönüllü abla ol vb.elin madde bağımlısı için fazla duyar kasıyorsunuz.Buradsn bakınca kendinizi hatırlatma çabası gibi duruyor ...İnsanlık görevimi yapmak,sonuçta hukukumuz var deprem bu düşman olsa sorulur yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum.
Zaten,bir kere yazmıştım geçen sene ceycey kim demişti.Adam sizi unutmuştur muhtemelen. 1 sene önce 1 haftalık flörtten ne olur yani.
80 yaşında bir erkek ölmüşAcaba öldü mü diye içime şüphe düştü
Doğru da ne bileyim vicdan yaptım işte.Bir sene once bir hafta konuştuğun insanla ne hukuku Allah askina. Hani duzgun bir adam olur, uzun sure konusursun da neyse.
Ben gecen sene uc bes gun konustugum insanlari hatirlamiyorum bile.
Çok geçmiş olsun aslında sormak amacım buydu neticede o da bir insan onu da allah yarattı kendini hatırlatmak için yazıyorsun diyenler pes.Merhaba, Balıkesir merkezdeyim şuan, Sındırgı ilçesinde 10 binada yıkım var, bir can kaybı var, sanırım rahmetli oyunca Eylül Tumbarin amcasiymis açıklamasında görmüştüm onuda
bir kisi vefat etmis o da bir unlu oyuncunun amcasiymis.İnsanlık görevimi yapmak,sonuçta hukukumuz var deprem bu düşman olsa sorulur yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum.
Yok sen cidden iflah olmazsin. Daha once kim oldugunu hatirlamayan adama mi yazmaya kalkiyorsun.Zaten,bir kere yazmıştım geçen sene ceycey kim demişti.
Oyle bir yorum yazmissiniz ki gulsem gulemiyorum80 yaşında bir erkek ölmüş
O değildir sanırım
benim bir exim var baska kitada yasiyor. karadagda deprem olsa "iyi misin" diye yazar, yoklar.Yok sen cidden iflah olmazsin. Daha once kim oldugunu hatirlamayan adama mi yazmaya kalkiyorsun.
Sen en azindan adamin kim oldugunu hatirliyorsun.benim bir exim var baska kitada yasiyor. karadagda deprem olsa "iyi misin" diye yazar, yoklar.
ceycey de onun gibi