Geçmeyen bunalmislik halı

Herkese çok teşekkür ederim anneme akrabalarıma dert yansam aman biz senden neler çektik diye başlarlar anlatmaya o yüzden kimseye de anlatamayinca iyice demoralize olmuştum ama burada paylaşmam dönüşler bana iyi geldi en azından bi ferahladim yoksa koşuşturmaca devam ediyor 😊 teşekkürler kadınlar kulübü

Herkese çok teşekkür ederim anneme akrabalarıma dert yansam aman biz senden neler çektik diye başlarlar anlatmaya o yüzden kimseye de anlatamayinca iyice demoralize olmuştum ama burada paylaşmam dönüşler bana iyi geldi en azından bi ferahladim yoksa koşuşturmaca devam ediyor 😊 teşekkürler kadınlar kulübü
Bu günler geçecek inanın az daha sabır,benim büyük oğlum 3 yaşında misafir varken kafasına benim iç çamaşırımı geçirip girmişti odaya , üstelik çok sakin uysal bir çocuktu o kadar yormuyordu,ona bakıp 2 tane daha yaptım ama ikisi birbirinden huysuz,inatçı ve yaramaz çıktı.Sonra ne oldu hepsi büyüdü şimdi odalarında kimi ders yapıyor kimi telde oyun oynuyor ,ev sessiz kocamla oturmuş karşılıklı çay içiyoruz,hayat ......Sabırlı olun yuvanıza huzur diliyorum 🙏

Benim oğlum da böyleydi maalesef çok zor . O zaman biz bi siteye taşındık 24 aylıktı . Yaz kış sürekli parkta yürüyüşteydik yazın günde 5 saat kesin park yoksa çok zordu . Parkta da 5 saat hiç oturmadım sürekli koşardı . Ağrımadık bir yerim yoktu . 22 ayda emmeyi bıraktırdım ama geceleri yine de uyumadı 4 kere kalkardı . 3.5 yaşında hala 4 kere kalkıyordu anlamsızca . 4.5 yaşında 3 e düştü . Parkta çok hızlı bisiklet sürüyordu sürekli stres stres bir gün düştü ağzı yüzü birbirine girdi desem yeridir çok kötüydü. Şuan 6 yaşında parkta hala kalkmadan oturmam geceleri 1 kere hala kalkar çağırır beni . Diyecek bir şeyim maalesef yok Allah sabır versin

Back
X