- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.572
Sevgili kk dostlarim, hepinize mutlu pazarlar dilerim. Ben yurtdisinda yalniz yasiyorum. Onunda panigi ile belki abartiyor olabilirim. 3 gundur burnum kaniyor. Cuma gecesi film izlerken burnumun sag tarafinda ince bir akinti oldu. Baktim kanamis suyla temizleyip pamuk tikadim. Gecti. Ertesi gun uyandim. Kahvesiz ayilamayanlardanim. Kahve mi hazirladim, iciyorum. Grip olunca burnu tikanir ya insanin oyle hissettim kendimi. Elimi burnuma degdirmemle bir avuc kan gelmesi bir oldu. Ardinda bir bas donmesi ve titreme. Hemen arkadasimi aradim. Acile gittik. Tansiyonum filan normal. Korkulacak bir belirti vs.de cikmadi. Doktor damar catlamis. Hava degisiminden ya da strestendir dedi. Bir solusyonla temizleyip eve gonderdi. Bu sabah uyandim. Yine kan. Dunku kadar olmasa da akti yine.. bas donmesi titreme bulanik gorme kusma filan yok. Daha once boyle birsey yasayan var mi? Turkiyede daha geri bir ulkedeyim. Saglik sektoru de berbat acikcasi. Yalnizda olunca korktum. Bana bir iki kelam edin Allah askina dostlarim.