geçmeyen enfeksiyon

çok zaman geçmmiş ama merak ettım sorununu çözebıldınmı acaba

Ben sana bir sey diyeyim; alaninda cok uzman olan kadin doktorum 3 sene evvel gebeligimde gecmek bilmeyen idrar ve vajinal enfeksiyonum icin dedi ki; bu fitilleri kullan ama en az bir hafta boyunca orta ilik(cok sivak degil) bir legene su doldur ve icine katkisiz elma sirkesi koy bir bardak kadar ve bir hafta boyunca her gun yarim saat icinde otur, problemin cozulene dek diger ( bol su icmek,verilen fitil -antibiyotik kullanmak pamuklu ic camasir, idrari tutmamak vs ) tedavilerin yanisira bunu yap buyuk fayda goreceksin dedi. Gercekten de normal bir kadin doktorunun bunu tavsiye etmesi hem hosuma gitmisti hem de işe yaradi. Deneyin zarar etmezsiniz

yazdıklarının hepsini okudum merak ettiğim hala buralardamısın öyleyse yanıt verirsen sevinirim

çok zaman geçmmiş ama merak ettım sorununu çözebıldınmı acaba
yok maalesef doktor cipro ve biteral hap biteral fitil vermişti en yakın öyle tedaviye yaklaştım ama ciproya devam edemediğim için tekrar nüksetti. sonraki gittiğim povidon iyot fitil yani bildiğimiz batikon-tentürdiyot fitil, trivag ve cipro verdi. çok kötüydü maalesef batikon fitile devam edemedim bir işe de yaramıyordu zaten. geçen haftalarda gittiğim doktor borifem, flukozal, trivag ve biteral hap önerdi. tedaviye başlayacaktım ki grip oldum. böbrek rahatsızlığım sebebiyle tüm ilaçları aynı anda içip daha çok zora sokmak istemedim böbreğimi, gribim geçti şimdi de migrenim başladı sanırım yani umarım migrendir bir garip ağrıyor MR çektirdim cuma günü. onunla uğraşıyorum yine vajinal enfeksiyonum için yazılan ilaçları kullanma imkanım olmadı. lustral yazdı doktor, o da flukazol ile etkileşime giriyormuş. bitik haldeyim. en iyisi kültür testi yaptırmak. kültür testi yaptırabileceğiniz bir yer varsa onu yaptırın ona göre iyi bir doktorun bilgisiyle tedavi olun.

cevap verdim yukarıda bakmak istersen.
doktora annensiz git bence bakire değilsen söyle iyice baksınlar benimde mantar enfeksiyonum var ikşnci doktora gidişim eğer bu ilaclarda gecmezse kronik mantar vardır 6 aylık tedaviye baslıcaz dedi. kanda aldı crp baktı oda yğksek cıktı vucudumdada enfeksiyon varmıs. sebebini sordum şeker hastalıgına ve bağısıklık düşmesine bağladı eşinden sana gecen bişey değil dedi fikşe olsun diye yazıyorum şekerinede baktırabilirsin ve annensiz görün bence birde

Benim de gecmiyo idrar enfeksiyonum , tekrar iki defa yapmak uzere monurol verdi gecmezse pyeloseptyl kullan dedi onu da yazdi. Ama her enfeksiyon cesidi icin bol su icilmesi sart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…