Çocuk Hastalıkları Geçmeyen gece öksürüğü

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

alya1112

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
23
20
86
Bursa
Arkadaşlar 5 yaşındaki kızım bu sene anaokuluna başladı.Tabi hastalıklar da başladı.En büyük sorunumuz 2 aydır bitmeyen gece öksürüğü.Uykuya geçerken terliyor ve öksürük başlıyor.Sonra gece de ara ara öksürüyor.Doktorumuz geniz eti var dedi ama çok büyük değilmiş,alerji testi yapıldı o da değilmiş sebebi.Bi kbb uzmanına götüreyim diyorum.Sebebi ne olabilir aynı şeyi yaşayan varmı?

kafanızı bulandırmayayım ve ben bir doktordan daha bilgili olamam ama bahsini ettiğiniz rahatsızlık bronşite benziyor...geniz eti sorunu olsa buna müthiş bir horlama eklenir uyuduğunda...isterseniz bir başka doktora daha danışın,geçmiş olsun.

ayni seyi bizde yasiyoruz canim yaklasik iki haftadir gecmeyen bir oksuruk var doktor birseyi yok dedi ama oksuruk gecmek nedir bilmiyor sadece sutun icine biraz bal koy dedi ne bir ilac nede baska bir sey verdi bende ne yapacagimi bilmiyorum gecmis olsun canim

belki alakasız olacak ama benim oğlum da çok kötü gıcık gece öksürüğü vardı.
özel dr götürdük.
dr ilk önce evde buhar makinesi var mı dedi. ev kaloriferli olunca hali ile kurutuyor.petek sulukları da yetmiyor.o gün hemen aldık bir tane.
tesadüf mü dür nedir o gece öksürüğü kesildi.....
yani sizde bir takip edin olmassa..

bizimkinde, kızım 5 yaşında, geniz akıyo dior dr lar
sinüzütten dolayı, geceleri cehenneme çeviriyor
gıcık öksürük
buhar makinaamız da var
bir de odasında peluş tüylü oyuncak bulunmasın dıyorlar
ayakta bişi yok turp gibi maşallah ama gece :(

bizimkinde, kızım 5 yaşında, geniz akıyo dior dr lar
sinüzütten dolayı, geceleri cehenneme çeviriyor
gıcık öksürük
buhar makinaamız da var
bir de odasında peluş tüylü oyuncak bulunmasın dıyorlar
ayakta bişi yok turp gibi maşallah ama gece :(

Geçmiş olsun. Geniz akıntısı çok var ise bu alerjik bir durum kendi çocuğumdan biliyorum.
Ayriyetten benim küçüklüğümde de gece öksürüklerini o kadar sık yaşardım ki kabus gibi birşey. Çok sonrasında Alerjik rinitim olduğunu öğrendim.
Genetik işde çocuğumda da çıktı. Valla buhar makinası alerjik çocuklar ve astımlılar için hiç iyi değil kim önerdi size

Arkadaşlar 5 yaşındaki kızım bu sene anaokuluna başladı.Tabi hastalıklar da başladı.En büyük sorunumuz 2 aydır bitmeyen gece öksürüğü.Uykuya geçerken terliyor ve öksürük başlıyor.Sonra gece de ara ara öksürüyor.Doktorumuz geniz eti var dedi ama çok büyük değilmiş,alerji testi yapıldı o da değilmiş sebebi.Bi kbb uzmanına götüreyim diyorum.Sebebi ne olabilir aynı şeyi yaşayan varmı?

Aynen bende bu sorunları yaşadım anaokuluna başlamasıyla beraber hayatımız kabusa döndü. Sürekli gece öksürük, Alerji testi yaptırdık bişey çıkmadı KBB uzmanı alerjik olacağını söyleyince tekrar iyi bir yede yaptırdık ve sonuç aldık alerjik bronşit çıktı. Yapılan yer gerçekten çok önemli. Yazadıklarını okuyunca o anlar gözümün önüne geldi bilgilendirmek istedim. uzman doktor Sevin Karalar sayesinde tanı konuldu çocuğuma, çok şükür öksürüklerimiz tamamen kesildi. Bu sorunu yaşayan herkese tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
valla ben çocuk değilim ama öksürüğüm geçmek bilmiyor. hatta öksürük hapı ile öksürük şurubunu içtim banamısın demedi.öksürürken çiğerlerim ötüyor.ağrı yapıyor cts acile gittim macrol 500 mg, parol mukazero,lavenil öksürük şurubu verdi.burun tıkanıklığım burun boğaz kulak kaşıntım geçti ama öksürüğüme hiçbir şey çözüm değil gündüz gece içim çıka çıka öksürüyorum.psifedorin hidroklorür yani soğuk algınlığı haplar dolarin türevi ses kısıklığına neden oldu.içtiğim ıhlamurun haddi hesabı yok balların pekmezlerin. böbreklerime yaradı .1000 mg antibiyotikte içmek istemiyorum.zayıf olan ne yazıkki bedenim değil gribe karşı bünyem ve bu sene böyle oldu. bronsit gibi başlıyordu grip,ciğerlerimin sanki kalbimdeymiş gibi ortasına biri oturmuş gibi oluyordu.nefes alırken bile ağrıyordu.bu sefer biraz erken doktora gidince kronik öksürüğe çevirdi balgamlı sağ genizimde kanlı akıntı hala var.geçen sefer gribime mikrobik demişlerdi ilaç içerek geçti. eşimden bulaşıyor ve onu hasta etmeyen artık mikrop yada virüs beni kötü yapıyor bahara doğru grip aşısı yaptırıcam.bu sene grip olmada rekor kırdım.hem çocuk düşünüyorum.o yüzden önce şu öksürükten kurtulsam

Back
X