- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
- Konu Sahibi Yasamenerjisi
-
öncelikle cok gecmis olsun 20 gun surmedi ama herkes gunlerce yatti bizde de..Kizlar merhaba ;
Derdim tam da başlıktan anlaşılacağı gibi ;geçmeyen hastayım kabusu .20 gündür bebeğim ,ben ve eşim sürünüyoruz .hadi kendimizi geçtim 20 aylık bebeğim çok etkilendi ;haftada bir doktora gidiyoruz ama yok yani geçmiyor geçmiyor .Burun akıntısı,öksürük ve huzursuzluk .Kaç tane ilaç kullandık ama yok yok .Dünkü doktor kontrolünde en son bir süre daha izleyip geçmezse antibiyotik başlayacağız denildi.Var mı bu sene böyle hastalık geçiren ?
Çok teşekkür ederim .zencefil limon karışımını kendim içiyorum .antibiyorik ben de zaten vermek istemiyorum çünkü şuan olan sadece öksürük ve burun akıntısı ama burnundan dolayı geceleri de uyuyamıyor ;bütün mesele buöncelikle cok gecmis olsun 20 gun surmedi ama herkes gunlerce yatti bizde de..
ben ilaclarla birlikte bitkisel yardim da oldum cok faydasi oldu antibiyotikten iyidir diye dusunuyorum.
bebegine agir gelebilir emziriyorsan kekik demle cok faydasi oluyor agrilara oksuruge bol bol ihlamur icin meyvelerle kendin cay yap aktarda atom diye bitkisel karisim var 2 gunde kalkarsin alamzsan balli zencefil karistirp icin...
Allah sifalar versin
Evet bizimki de geçer diyor ama geçmiyor işte .hersey normal sadece öksürüyor ve burnu akıyor diyor .ben neden neden deyince artık takip edin ,öksğrme sayısını sayın ;duruma göre ant bakarız dedi.yukarıda arkadaşların dediklerini yapmaya çalışacağımBenim çocuklarım da öyle 3 hafta oldu bugün..3 Dr a gittik..ateş olmayınca antibiyotik yok diyorlar..geçer dediler
muhtesem bırsey o eskıden kızım grıp olunca hemen kulagına vururdu kulak ıltıhabı olurdu yuksek atesler enfeksıyonlar agırlasırdı. yaklasık 2 senedır kullanıyoruz burun caydanlıgını grıp oldugunun 2. gunu ıyılesme baslıyor hıc nefes almada sorun yasamıyorBurun temizleme kitleri var, bir burun deliginden sıkıp diğerinden boşalan.. Ben çocuklar 9 aylık olandan beri kullanıyorum. Gece yatmadan burnunu temizleyip, varsa doktorun verdiği sprey onu kullanın. En az 4-5 saat saat uyku sağlıyor.
Bu yastığa damlattiklari bir şey de cok ise yarıyor dediler ama hem hic kullanmadim, hen arastirmadim, bir bakin isterseniz.
Antibiyotik bakteriyel enfeksiyonda ise yarar, geçmedi şimdi antibiyotik diye bir şey olmaz ki. Bakteriyel enfeksiyonsa şimdi başlasın, yok değil, viral enfeksiyonsa antibiyotik napsin?
Aha biz biz. Ben iyilesiyorum kizim hastalaniyor. O iyilesiyor hop yine ben.1 aydir kisir dongude idik. Antibiyotik de kullandik. Yok gecmiyor.
Suan taarruz halindeyiz. Vitamin takviyesi kefir birde sterimar baby i deniz suyunu kızıma yine sterimar grip spreyini kendime kullaniyorum. Daha bugun iyi gibiyiz. Oksuruk olayini geceleri buzun ustune viks koyuyorum bas ucuna o rahatlatiyor. Ilaclar care olmadi bu kez bzie kocakari yontemlerine yoneldik.haa birde strath surup. Bagisiklik icin cok iyi.
Propolisde kullaniyoruz. Ama pek fayda etmedi. Birde kizim tek damlasinin dahi kokusunu aliyor. Ve agzina surmuyor. Illa tatli biseye katmam gerekiyor. Kar zarar dengesinde pek kardaymisiz gibi gelmedi.Çocuk büyükse arı sütü polen tarzı bir seyler kullansanız .?Sizde kullanabilirsiniz gerçi .
Ya biz tikaniklik icin aspirator kullaniyoruz. Ama biraz uzun surdugu icin istemiyor kizim artik. Aspiratoru gorunce aglamaya basliyor. Elimize saldiriyor. Gunde en az 2 kez aciyoruz burnunu. Cok kuruyo burnu cunku. Bahsettigin burun temizleme kiti ne? Su hastanede siringayla yaptiklari mi ?Burun temizleme kitleri var, bir burun deliginden sıkıp diğerinden boşalan.. Ben çocuklar 9 aylık olandan beri kullanıyorum. Gece yatmadan burnunu temizleyip, varsa doktorun verdiği sprey onu kullanın. En az 4-5 saat saat uyku sağlıyor.
Bu yastığa damlattiklari bir şey de cok ise yarıyor dediler ama hem hic kullanmadim, hen arastirmadim, bir bakin isterseniz.
Antibiyotik bakteriyel enfeksiyonda ise yarar, geçmedi şimdi antibiyotik diye bir şey olmaz ki. Bakteriyel enfeksiyonsa şimdi başlasın, yok değil, viral enfeksiyonsa antibiyotik napsin?
Burnuna mümkün değil dokunamıyorjz ;serum fizyolojik sıkmaya çalışırken de sesimizi duyan çocuğa işkence yapıyoruz diye polisi arar.Burun temizleme kitleri var, bir burun deliginden sıkıp diğerinden boşalan.. Ben çocuklar 9 aylık olandan beri kullanıyorum. Gece yatmadan burnunu temizleyip, varsa doktorun verdiği sprey onu kullanın. En az 4-5 saat saat uyku sağlıyor.
Nemlendirici cihazımız var canım .güçlendirici takviye vermedi açıkçası ;bol sıvı ver susuz kalmasın dedi.gecen kis butun kis hastaydik,
sanki yeni bir tur gibi,
gecmiyor aynen yazdiginiz gibi.
Ancak yardimci olacak seyler var,
biz kendimiz aspirin plus iceriz gunde bir,
cocuklara da ben multivitamin veriyorum.
sizinki cok kucuk gerci, doktorunuz belki bagisiklik guclendirici bir takviye onerebilir.
Petekleri actiysaniz, nemlendirici cihaz da almayi dusunebilirsiniz,
bizim cocuklarin odasinda var, uyku kalitesini inanilmaz artiriyor.
Lavanta yagi tikaniklik icin mi? Ben de dusunuyorum artik. Benim kizin yaz kis burnu tikaniyor. Dr.a sordum normaldir diyor. Ama artik 10 aylik oldu. Garip degil mi surekli tikanmasi ? Kucuk bir ildeyiz. Cocuk doktorlari col ilgisiz. Yakindaki buyuk bir ilden randevu aldim bunun icin. Cok kafami kurcaliyor cunku bu durum. Dogdugundan beri her gun en 2 kez burnunu aciyoruz. Cocuk da istemiyor artik. Ustelik buhar makinesi kullanmamiza ragmen boyleben yastıgına ve yakasına da ya cam agacı esansı ya da lavanta yagı damlatıyorum bırde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?