• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu

ayinbirevresiayca

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
118
24
18
24
Vallaha bıkmış durumdayım sürekli tekrarlıyor bu sebeple taş bile düşürdüm hala aynı şeyler devam ediyor ve artı olarak şimdi böbrek ve bel ağrım var çok yoruldum idrar kültürü idrar vs her şeye bakıldı her şey temiz varmı bunu yaşayan ve çözüm bulan

Tamam teşekkür ederim peki bir şey sorcam bu idrar yolu enfeksiyonu kafada sersemlik baş dönmesi etrafı algilayamama ve yorgunluk yapar mı
Evet yapar çünkü sizde kronik ve fazla antibiyotik kullanımıda yapar
Hayatınız çok stresli mi? ruhsal sorunlar olabilir .
Taş da düşürmüşsünüz ,safra kesesine tekrar baktırın .

Vallaha bıkmış durumdayım sürekli tekrarlıyor bu sebeple taş bile düşürdüm hala aynı şeyler devam ediyor ve artı olarak şimdi böbrek ve bel ağrım var çok yoruldum idrar kültürü idrar vs her şeye bakıldı her şey temiz varmı bunu yaşayan ve çözüm bulan
Bu bende de var idrarda yanma ve bel böbrek ağrısı yaşıyorum

Aynı durumdayım. Bende cinsel iliskiden önce hem kendim hem eşimin idrar yapması ve temizlik yapması ve sonrasında da birkaç damla bile olsa benim yine idrar çıkışı yapmam beni olumlu etkiledi çünkü bu öyle bir illet ki sürekli tekrarlıyor. Önemli olan bulaşmasını engellemek. Bir de cranberry takviyesi alıyorum her gün .
Bunlar koruyor.
Ama enfeksiyon oldu mu antibiyotikten başkası kesmiyor.
Ama sürekli antibiyotik almamak için ben özellikle engel olmamaya çalışıyorum

Back
X