Geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu

hknhu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
18
0
33
Mrb arkadaslar yaklasik 4 aydir surekli hastanelerdeyim once bagırsak iltihabım oldu ayni zamanda da idrar yolu enfekslyonun var dediler bagirsak iltihabesinden kurtuldum.ilaclar sayesinde ama enfeksiyonum bir turlu gecmiyo ilac verip gonderiyolar tekrar gidiyorum yine gecmemis diyolargittigim doktor sayisi 4 falan oldu isyanlardayim tecrubesi olanlardan tavsiye bekliyorum zor durumdayim cevap alirsam cok mutlu olurum :KK43:

Öncelikle çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin. Bende aynı dertten muzdaribim. 2012 yılından beri şiddetli idrar yolu enfeksiyonum ve idrar yolu iltihabım var. Doktor son çare olarak iğne vermişti. Tüm vücuduna yayılmış demişti. Tam sınav zamanlarım olduğu için iğnelerin hepsini vurulamamıştım. O kadar kötüydüm ki heryerimden çıban gibi iltihap atıyodu yürüyemiyodum bile. Bikaç ay içinde normale gelebilmiştim ancak. Şimdi daha iyiyim. En ufak bi soğuk aldığımda tekrardan nüksediyo tabi direk belimden tutuyo. Bol bol su içmen lazım en öncelikle başka bi yolu yok. Maydonozu kaynatıp suyunu içebilirsin onun çok iyi geldiğini duymuştum. Ben soğan suyu kürü yapıyorum. Baya iyi geldi onu da deneyebilirsin. Umarım kurtulursun en kısa zamanda.

Çok teşekkür ederim maydanoz kurunu denedim aslinda ama gecmedi benim de belimin sol tarafi agriyo aci gibi hatta yine antibiyotuk yazdi doktor artik cidden biktim ya :KK43:

Canım ben bugün doktora gittim. 7-8 aydır devam eden ara kanamam vardı. Şikayetlerimi anlattım enfeksiyona benziyo dedi. Smear testi yaptırdın mı hiç dedi hayır dedim. Ben muayene edecek sanırken smear testi yaptı. Sonuçları 10 gün sonra alıcam. Enfeksiyon var dedi , fitil verdi. Bu akıntıyı kesmemiz lazım yoksa yumurtalıklarına kadar ilerler dedi. Korktum ve üzüldüm. Sende bi doktora görün canım. Allah korusun istemediğin bişey gelmesin başına. Enfeksiyon tehlikeli ve sinsi bi hastalık.

Canim sen ürolojiye mi yoksa kadin doguma mi gittin bana ürolojide akintiya biz bakmiyoruz dediler

İsterseniz buyuk bir legen yani icine oturabileceginiz bir kap olmali,sıcak kaynamis suyun içine kuru soğanı olduğu gibi kabuklarıyla yıkayıp dograyin sonra bu suyun içine oturun iyi gelicektir .

Ben kadin doguma gittigimde biz bakmiyoruz dahiliyeye git demisti hem dr ozele gitmistim yok yerede 52 lira vermistim :KK43:

Ben de hamile kalmak istiyordum, üç ay denedik, olmayınca doktora gittim, enfeksiyon ve mantar var dedi, sol kasikta çok sancim oluyordu, fitile rağmen hala çok hafif var sancim, geçmedi galiba.

Bugün yine doktor yolları görünür bana.

Arkadaslar benim evlendigimden beri gecmiyo yaklasik iki senedir evliyim ve hic korunmadik ve bizde bir sorunda gorunmuyo bence bu iltihap yuzunden bebis gelmiyo galiba artik her ay doktora gitmekten biktim temizliimede dikkat ediyorum ama bu iltihaptan kurtulamadim ve evlenmeden once boyle biseyim olmuyodu kadin olmak ne zormus ya :KK43:

Arkadaslar benim evlendigimden beri gecmiyo yaklasik iki senedir evliyim ve hic korunmadik ve bizde bir sorunda gorunmuyo bence bu iltihap yuzunden bebis gelmiyo galiba artik her ay doktora gitmekten biktim temizliimede dikkat ediyorum ama bu iltihaptan kurtulamadim ve evlenmeden once boyle biseyim olmuyodu kadin olmak ne zormus ya :KK43:
Evlenince bu hastalığa yakalanan daha çoktur zaten. Benim de hiçbir sıkıntım yoktu bakireyken. Malesef şimdi çok kötüyüm. Bi geçer gibi oluyo ama sadece oralarda biyerlerde saklanıyo. Birden saklandığı yerden çıkıyo. İyiydim 10 gündür falan dün ilişkiye girince tüm günü yatakta geçirdim. Bacaklarımın yan tarafında sertlikler oluyo dokunamıyorum. Yürümekte güçlük geçiyorum. Hep iltihap yapıyomuş. Yani iltihap toplanıyo :KK43: Komşumuz da evlendi çocuğu olmadı doktora gitti iltihap varmış tedavi gördü öyle hamile kaldı. Tedavinizi tamamlayın inşallah bebişiniz çok bekletmez sizi.

Evlenince bu hastalığa yakalanan daha çoktur zaten. Benim de hiçbir sıkıntım yoktu bakireyken. Malesef şimdi çok kötüyüm. Bi geçer gibi oluyo ama sadece oralarda biyerlerde saklanıyo. Birden saklandığı yerden çıkıyo. İyiydim 10 gündür falan dün ilişkiye girince tüm günü yatakta geçirdim. Bacaklarımın yan tarafında sertlikler oluyo dokunamıyorum. Yürümekte güçlük geçiyorum. Hep iltihap yapıyomuş. Yani iltihap toplanıyo :KK43: Komşumuz da evlendi çocuğu olmadı doktora gitti iltihap varmış tedavi gördü öyle hamile kaldı. Tedavinizi tamamlayın inşallah bebişiniz çok bekletmez sizi.
amin cnm allah razı olsun tayin işimiz var netleşsin gittiğim yerde infertiliteye gidicem aşılama istiycem sizede geçmiş olsun iltihap için bol bol su içmek gerekiyomuş ihmal etmeyin

kekik suyunu deneyin birebirdir..cay gibi demleyip iciceksınız 1 cay bardağına 1 tutam

İlk önce bana doktor cipro diye bir iğne verdi 5 gün boyunca. Şimdilerde yeni öğrendim alternatif tıp olarak. Gilaburu meyvesi suyu. Diğer öneriler ise maydanoz ve değişik bölgelerde çıkan sular. Ağırlıklı olarak 15 günlük süre ile GİLABURU'nu öneriyorlar. Doktor ise azosilin gibi ilaçlar öneriyor. Bilemiyorum tabi ne diyeceğimi. İl merkezinde ürolojinin bir üst bölümü nefroloji bölümü ne varmış ona çıkmamı tafsiye ettiler. Üniversite hastanesinde

Ben de hamile kalmak istiyordum, üç ay denedik, olmayınca doktora gittim, enfeksiyon ve mantar var dedi, sol kasikta çok sancim oluyordu, fitile rağmen hala çok hafif var sancim, geçmedi galiba.

Kum taş gibi şeyler düşüncede oluyor. Ama fark edilmiyor. Sonra enfeksiyon ve mantar oluyor.

Ibrahim saracoglunum sayfasindan
Karnabahar kürü ve sogan kürü iyi geldigini gordüm detaylarini okuyun oradan

Merhaba, bu sorunların aynısını şuana ben yaşıyorum. Siz kurtulanildiniz mi enfeksiyondan. Lütfen cevap yazarmısınız

X