- 18 Ocak 2023
- 50
- 11
- 18
- 26
- Konu Sahibi prensesciklett
oğlum şuan 20 aylık, yaklaşık 1 yaşından beri doktor doktor geziyoruz. 1 yaşındayken adenovirüs kaptı hastalık bağırsaklarını tuttu. İyileştikten sonra kakasında problemler devam etmeye başladı bende kendimce normal olabiliceğini düşündüm. Dahada uzayınca başladık doktor doktor gezmeye. Yemek yedikten max 5 dakika sonra kaka yapıyor fosforlu sarı gibi mukuslu ve sıvı. Her gün en az 5 kez bu şekilde yapıyor. 1 yaşından beri kakasını belki 2 3 defa normal görmüşümdür. Alerjiye gittik başta yoğurt alerjisi dendi 1 ay sonra alerjisi geçmiş dendi. Simdi gastroentolojiye gidiyoruz parazit, virüs enfeksiyon vb çıkmadı çölyak yok. Diyette yaptırdım ama geçmiyoorrr Artık kafayı yemek üzereyim. Son 3 haftadır çok daha berbat olmaya başladı çocuğum resmen gözümün önünde erimeye başladı kemikleri gözüküyor daha ne kadar kilo verebilir bilmiyorum. Kafasında koltuk altında ve sırtında böcek ısırığına benzer yaralar çıktı sürekli kaşıttırıyor ve iyileşmiyor bu tarz bir şey yaşayan bilgi sahibi olan var mı