Geçmeyen ishal

sakaka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
3 ay önce sezeryan doğum yaptım ani bi ishal oldum 4 gün sonra geçti ve akabinde iltihaplı eklem romatizması oldum ve bi kaç gün sonra ishal oldum tekrar sonra ishal mukuslu bi hal aldı Gaita testi verdim bol lökösit çıktı antibiyotik verdi ama dışkıyı lapa bi kıvama getirdi mukusu azalttı sadece Reflor kullandım toparladi bırakınca tekrar başladı lapa dışkı bazen daha katı bazen cıvık nolur yardım edin başına gelen var mı doktor kolonoskopi dedi korkuyorum

İşlem sırasında uyuyorsun neden korkuyorsun anlamadım. Böyle sürekli ishal olup su kaybetmen daha mı iyi. 3 kere endoskopi 1 kolonoskopi yapılmış biri olarak korkacak bir şey yok.

Kolonoskopinizi yaptırın anestezi altında 10 dklık bir işlem hiçbir şey anlamazsınız. Hamileliğiniz de nasıldınız ? Acaba bir şey mi tetikledi ishal olmanızı

Mutlaka ümit aktaş probiyotik kullanın teşekkür ediceksiniz. Piyasadaki çoğu probiyotikler midede mide asidine maruz kalıp ölüyor. Bu probiyotik kapsülü bağırsakta çözünüyor ve direk yerleşiyor. Floranız bozulmuş. Ateş vs gibi enfeksiyon belirtileriniz yoksa lütfen kullanın

Kolonoskopinizi yaptırın anestezi altında 10 dklık bir işlem hiçbir şey anlamazsınız. Hamileliğiniz de nasıldınız ? Acaba bir şey mi tetikledi ishal olmanızı
Antibiyotik kullandım doğumdan sonra cefatin 500 omu yaptı bilmiyorum lökösit çıktı Gaitada sonra tekrar antibiyotik kullandım dışkılama çok olunca 3 ve daha fazla rektumdan kan da geldi bi kaç defa

Karın ağrısı ateşim bile olmadı kanser miyim die çok korkuyorum

İşlem sırasında uyuyorsun neden korkuyorsun anlamadım. Böyle sürekli ishal olup su kaybetmen daha mı iyi. 3 kere endoskopi 1 kolonoskopi yapılmış biri olarak korkacak bir şey yok.
Tam ishal değil lapa dışkı mukuslu günde 1 defa 2 defa WC ihtiyacı oluyo doğum sonrası biraz zor geçti galiba lohusalık psikolojisini atamadım herhalde

Karın ağrısı ateşim bile olmadı kanser miyim die çok korkuyorum
Hiç korkmayın antibiyotik kullanımı stres bağırsak florasına zarar veriyor direk dediğim probiyotikten alın ilk içişte bile farkeder tüm arkadaşlarım çok memnun kaldı. Ben kronik ishal biriydim:)

Hiç korkmayın antibiyotik kullanımı stres bağırsak florasına zarar veriyor direk dediğim probiyotikten alın ilk içişte bile farkeder tüm arkadaşlarım çok memnun kaldı. Ben kronik ishal biriydim:)
Bende Reflor içtim hemen kesti ishali kötü bisey olsa etki etmezdi değil mi

Antibiyotik kullandım doğumdan sonra cefatin 500 omu yaptı bilmiyorum lökösit çıktı Gaitada sonra tekrar antibiyotik kullandım dışkılama çok olunca 3 ve daha fazla rektumdan kan da geldi bi kaç defa
Gaitada lökosit çıkması bağırsak enfeksiyonu anlamına gelir kanserle alakası yok. Bende geçen yıl o kadar çok antibiyotik kullandım ki o günden beri bağırsaklarım berbat durumda kolonoskopi oldum ibs dediler hafif de inflamasyon çıktı. Yani şimdi de hamileyim ilaç da kullanamıyorum bi iyi bi kötü götürüyorum ama korkmayın. Takipte kalın

Allah razı olsun içime su serptin Rabbim çoçuğunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnsaAllah çok teşekkür ederim

Allah razı olsun içime su serptin Rabbim çoçuğunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnsaAllah çok teşekkür ederim
Alllah razı olsun kardeşim üzülme korkma bebeğinle ilgilen şu an bağırsakları normal olan kimse yok artık yediğimiz içtiğimizden herkesin ki bozuk

Alllah razı olsun kardeşim üzülme korkma bebeğinle ilgilen şu an bağırsakları normal olan kimse yok artık yediğimiz içtiğimizden herkesin ki bozuk
İnstgram kullanıyor musun busra_saka_ takip atarsan süreci ordan konuşursak çok sevinirim

Kusura bakmayın bisey sorcam dışkınız nasıldı mukuslu cıvık mı ara ara toparlanıyor muydu cvp verirseniz çok sevinirim

Kusura bakmayın bisey sorcam dışkınız nasıldı mukuslu cıvık mı ara ara toparlanıyor muydu cvp verirseniz çok sevinirim
Benim her sabah cıvık ama mukus vs yok. günde bir kere. Gün içinde bir kere daha gidersem normal oluyor

`