Bebek Beslenmesi gecmeyen ishal

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

cnmkzm01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
55
7
1
47
bebegim yaklasik 37gundur falan ishal ve henuz 2.5 aylik.
dr lar bir suru antibiyotik verdi enfeksiyon gozuktu falan ilk baslarda.ama simdi ilac da kullanmoyoruz enf.da yok ama hala su gbi yapiyor yaa.kaka sayisi 4 u gecmio.ama bazi kakalari da afedersiniz kopuk kopuk kafasina kadar cikiyor.
dr ishal mamasi verebilirsin dedi.süt um de var cok sukur.sizce emzirmeyle mi daha cabuk gecer mama da mi vereyim.
yazimi okuyanlar lutfen bana dua edinde iyilessin bebegim.daha cok kucuk ici dısina cikti yawrumun:cry::cry:

Geçmiş olsun canım. Sana vereceğim tek tavsiye sakın emzirmekten vazgeçme. Tam tersine bol bol emzir. Sana çok tecrübeli 4 cocuklu bi anne tavsiyesi. Benim ilk kizim öyle idi hatta ishali balgamli idi. Doktor test yapmadi ama süte karşı alerjisi olabilir diye bana perhiz önerdi. Sen süt ve süt ürünleri tüketme. Laktozsuz olanlar hariç. Ben 3 ay emzirirken hiç yemedim. Kizim fazla emmedi malesef. Ama gerçekten fayda etti. Soruların olursa yaz fırsat buldukça cevaplarım. Kolay gelsin.

Back